Veci, ktoré by nemali chýbať žiadnej žene v kabelke. Máte ich všetky?

káva a kabelka

Kabelka ženy je pre mnohých mužov spleťou vecí a nejasností, ktorým nerozumie. V kabelke sa často nevedia vôbec vyznať a zdá sa im, že v nich ženy nosia len zbytočnosti. Naopak, ženy sa vo svojej kabelke vedia vyznať skvelo. Každú vec, ktorú v nej nosia, tam majú pre nejaký dôvod.

V kabelke by žiadnej žene nemali chýbať tie najdôležitejšie a základné veci, ktoré môže hocikedy vytiahnuť a použiť. Môže tak často zachrániť situáciu alebo ľudí okolo seba. Dnes si povieme o všetkých veciach, ktoré by vám v nej rozhodne chýbať nemali.

žena s kabelkou

Balzam na pery alebo rúž

Hydratácia ako taká je veľmi dôležitá. Naše telo potrebuje tekutiny na to, aby mohlo správne fungovať. Okrem hydratácie pomocou vody či iných tekutín, je však dôležité hydratovať svoje telo aj prostredníctvom kozmetických výrobkov, ako je napríklad balzam na pery. Ten by ste vo svojej kabelke mali mať v každom jednom prípade.

Vreckovky

Vreckovky sú takou bežnou vecou, ktorú pravidelne nosíme pri sebe v kabelke, no keď sa raz za čas stane, že si ich zabudneme, práve vtedy ich najviac potrebujeme.

Majte pri sebe vreckovky za každých okolností. Nikdy neviete, kedy ich budete potrebovať. A to nielen na vyčistenie nosa, ale napríklad v situáciách, kedy budete musieť niečo utierať.

Voňavka

Kto nerád dobre vonia? Dobrá voňavka je totižto základom dobrého imidžu. Problém s nimi je však ten, že mnohokrát vypŕchnu skôr, ako skončí celý deň. Je to však úplne bežný proces voňavky. Práve drahšie parfumy, presnejšie Eau de parfum, vydržia na tele približne 6 - 7 hodín.

Ak chcete voňať stále dobre, a to od rána až do večerných hodín, stavte na menšie prevedenie svojho obľúbeného parfumu, ktorý tak môžete mať neustále pri sebe.

Gumička

Máte skvelý účes, a preto si so sebou neberiete žiadne sponky ani gumičky? Zlá voľba. Nikdy totižto neviete, čo sa počas dňa môže stať. Účes môže spľasnúť a nevyzerať dobre, počasie môže byť príliš veterné a účes vám zničiť alebo v práci budete robiť na nejakom projekte, pri ktorom vám jednoducho vlasy do tváre padať nemôžu.

Malé situácie, ktoré predvídať nemôžete, môžu narušiť celý deň, a preto pri sebe nezabúdajte nosiť gumičky. A to najmä tie ženy, ktoré majú dlhé vlasy.

pas

Doklady

Bez dokladov by ste nemali vyjsť ani na krok z domu. Je potrebné ich mať stále pri sebe, či už v prípade núdze alebo vtedy, keď sa potrebujete nejako preukázať.

Mnohí ľudia nosia doklady v samostatnej peňaženke určenej len na doklady, iní zas v peňaženske s peniazmi. Najpraktickejší je druhý prípad, pretože peňaženku si beriete so sebou vždy. Nikdy tak nezabudnete ani na doklady.

Pero a papier

V kabelke noste pri sebe vždy nejaký menší zápisní alebo papier a pero. Je totižto vždy dobré mať pri sebe niečo, kde si zapíšete všetky informácie, podrobnosti alebo dátumy.

Samozrejme, mobil je skvelý nástroj, no v mnohých prípadoch doň nemôžete nič zakresliť alebo v rýchlosti napísať. Papier vám poskytuje viac priestoru na rôzne zápisky.

krém na ruky

Krém na ruky

Tak ako sme hore vyššie spomínali hydratáciu pier, rovnako je to aj s rukami, a to hlavne počas jesenných a zimných mesiacov. Noste so sebou menšie prevedenie krému, ktoré vám nebude v taške zavadzať a nebude zbytočne ťažké.

Zrkadlo

Malé zrkadielko na skontrolovanie mejkapu je dôležité. Nikdy neviete, kedy sa dostanete na toaletu, kde si v zrkadle budete môcť opraviť rúž alebo mejkap. Malé zrkadlo v taške tento problém jednoducho vyrieši.

Často kladené otázky

Aké sú základné veci, ktoré by žena mala mať v kabeľke?

Vo svojej kabeľke by žiadnej žene nemali chýbať balzam na pery, vreckovky, voňavka, gumička na vlasy, doklady, pero a papier, krém na ruky a zrkadlo.

Prečo je dôležité nosiť balzam na pery?

Hydratácia je veľmi dôležitá pre správne fungovanie tela. Okrem hydratácie pomocou vody či iných tekutín, je však dôležité hydratovať taktiež svoje telo aj prostredníctvom kozmetických výrobkov, ako je napríklad balzam na pery. Ten by ste vo svojej kabelke mali mať v každom jednom prípade.

Ako by žena mala uskladňovať svoje doklady?

Mnohí ľudia nosia doklady v samostatnej peňaženke určenej len na doklady, iní zas v peňaženske s peniazmi. Najpraktickejší je druhý prípad, pretože peňaženku si beriete so sebou vždy. Nikdy tak nezabudnete ani na doklady.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

veľká noc

Najlepšie veľkonočné zľavy 2024

Veľká noc sa blíži a s ňou aj ďalšia séria zliav, pomocou ktorých môžete ušetriť. Premýšľate už teraz, čo by ste si vložili do svojho košíka a...

cvičenie

Akciové ponuky a zľavy na podporu zdravia a wellness

Pri nakupovaní tovarov a služieb sa mnohí z nás snažia ušetriť. Robíme tak využívaním rôznych aktuálne prebiehajúcich akcií alebo pomocou...

novoročný výpredaj

Najlepšie zimné výpredaje v roku 2024

Rovnako ako v iné roky, aj v roku 2024 je január a začiatok februára vyhradený hlavne na zaujímavé a výhodné výpredaje. Tie tlačia ceny produktov a...

vianočné darčeky

Vianočné darčeky na poslednú chvíľu: Čo kúpiť?

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy premýšľate, čo kúpiť svojim blízkym? Darček, ktorý si nájdu pod stromčekom, by mal byť osobný a od srdca....