Trápi vás to, že ste nízka? Stavte na tieto optické triky!

jesenná móda

Nie každý z nás dostal do vienka výšku ako modelka s dlhými nohami. Mnohé ženy si zo svojej výšky nič nerobia a sú s ňou spokojné. Sú však aj také ženy, ktoré so svojou výškou spokojné nie sú a stále sa s ňou snažia niečo urobiť.

Namiesto toho, aby sme si dnes hovorili výhody nižšej postavy a presviedčali vás o tom, že je to v poriadku, si dnes povieme, ako si môžete opticky predĺžiť nohy a celkovo aj svoju výšku.

Vyvarujte sa príliš krátkym rifliam

Možno to znie ako vtip, no rifle, ktoré končia príliš vysoko nad vašimi členkami a sú skoro trojštvrťové, vám dokážu ubrať niekoľko z potrebných centimetrov. V tom prípade sa môže veľmi jednoducho stať, že budete pôsobiť nižšie alebo si dokonca skrátite nohy.

Najlepšie rifle sú tie, ktoré končia úplne pri členkoch a ukážu tak úplne celú dĺžku nôh.

Vyskúšajte zvonce

Mnohými milované, no taktiež nenávidené. Zvonové nohavice. Trend minulého storočia, presnejšie deväťdesiatych rokov, sa vrátil aj v tomto roku. Nie každý si na tieto nohavice trúfne, keďže pri nesprávnom strihu alebo nosení dokážu spraviť naozaj nepekný obraz celej postavy, no musíme uznať, že ak viete ako na ne, všetko je odrazu jednoduchšie.

Zvonové nohavice dokážu nielen predĺžiť nohy, ale taktiež vyformovať celú postavu a zúžiť nohy. Najlepšie sa kombinujú s topánkami na podpätku, no pokojne stavte aj na topánky bez neho. Vyhýbajte sa však masívnym teniskám.

Vysoký pás

Pri nohaviciach stále ostávame, pretože tie dokážu spraviť naozaj veľké množstvo optických ilúzií. Ak ste nižšia, nikdy nenoste, alebo sa čo najviac vyhýbajte, nohaviciam s nízkym pásom. Tie nielenže zle vyzerajú, ale taktiež vám uberú dôležité centimetre.

Vysoký pás opticky predĺži nohy, čím rovno predĺži aj vašu samotnú výsku. Rifle či iné nohavice s vysokým pásom si zamilovali mnohé významné modelky, ktoré si nimi svoje už dlhé nohy, veľmi rady predlžujú. Stavte na tento jednoduchý trik aj vy.

Okrem tohto všetkého, nohavice s vysokým pásom sú veľmi príjemné na nosenie.

Čierna, čierna, čierna

Čierna farba je známa tým, že dokáže človeka akoby "zúžiť". Ten potom vyzerá chudšie a akoby v "jednej línií". Ak často nenosíte all black outfit, rozhodne by ste mali začať. Ten nielen že vyzerá dobre, ale dokáže s postavou zázraky. Nielenže budete vyzerať chudšie, ale taktiež vyššie.

Často kladené otázky

Ako si môžem opticky predĺžiť nohy a celkovo aj svoju výšku?

Opticky si môžete predĺžiť nohy a výšku napríklad tak, že sa vyvarujete príliš krátkym riflem a zvolíte tie, ktoré končia úplne pri členkoch. Môžete tiež vyskúšať zvonové nohavice, ktoré predlžujú nohy a tiež zúžujú nohy, a kombinovať ich s topánkami na podpätku alebo bez podpätku. Preferujte tiež nohavice s vysokým pásom, ktorý opticky predlžuje nohy a tak aj vašu samotnú výšku. A nakoniec, siahnite po čiernych outfitoch, ktoré vás opticky "zúžia" a pôsobíte chudšie a vyššie.

Ako zvýšiť svoju výšku pomocou rifli?

Najlepšie sa vám to podarí, ak zvolíte rifle, ktoré končia úplne pri členkoch a ukážu tak úplne celú dĺžku nôh. Vyhnite sa príliš krátkym rifliam, ktoré končia príliš vysoko nad vašimi členkami, a tým môžu naopak skrátiť vašu postavu. Vysoký pás navyše opticky predĺži nohy a zvýši vašu samotnú výšku.

Prečo sú vysoké pásy výhodné pre nižšie ženy?

Vysoký pás na nohaviciach opticky predĺži nohy, čím rovno predĺži aj vašu samotnú výšku. Nohavice s vysokým pásom majú schopnosť vytvoriť veľké množstvo optických ilúzií a zvýšiť výšku. Okrem toho sú tieto nohavice aj veľmi príjemné na nosenie.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

crossbody kabelka

eObuv kabelky: Aké všetky prevedenia sú k dispozícii?

Pri nákupe kabeliek a ďalšieho príslušenstva máte k dispozícii veľa rôznych kamenných aj internetových obchodov. Jedným z nich je e-shop eObuv,...

topánky na opätku

eObuv zaujímavosti: Prekvapivé fakty o obľúbenom online obchode

Rovnako ako oblečenie, aj obuv si dnes môžete zaobstarať pohodlne z domova, bez toho, aby ste míňali energiu či čas prezeraním kamenných obchodov....

nákupná taška

Zaujímavosti, ktoré ste nevedeli o e-shope About You

Internetový obchod About You je jedným z najpopulárnejších na slovenskom trhu. Jeho široké portfólio, vysoká kvalita a výhodné ceny lákajú mnohých...

šaty

About You šaty: Aké kúsky si môžete zaobstarať z tohto internetového obchodu?

About You je obľúbený internetový obchod, ktorý má širokú ponuku zaujímavých kúskov za skvelé ceny. Vyberať si z nej môžu ako ženy, tak aj muži či...