Tieto módne a kozmetické tipy od známych celebrít si zamilujete!

nakupovanie

Mnohé známe celebrity majú svoj osobný a svojský štýl. Nie každý by sedel do bežného života, no mnohé z nich sa obliekajú perfektne a tak, aby ste sa od nich mohli inšpirovať aj vy. V mnohých prípadoch nebudete potrebovať žiadne drahé a luxusné značky, ktoré by ste si nemohli dovoliť. Vždy sa dá totižto nájsť nejaká náhrada, ktorá je finančne omnoho lepšia a bude na vás vyzerať perfektne.

Okrem módy je však dôležité vedieť aj niečo o kozmetických tipoch, ktoré idú ruka v ruke s módou. Nechajte sa inšpirovať aj vy!

Zvýraznite si svoju farbu pleti

Mnohé známe celebrity často vidíme v béžových alebo pastelových farbách. Nie je to nič prekvapujúce, keďže tieto farby patria medzi obľúbené, na človeku vyzerajú dobre a hodia sa snáď každej žene. Menšou nevýhodou je to, že na bledej pokožke často horšie vynikajú a práve preto je dôležité zvýrazniť si svoju farbu pleti, ktorú máte.

Jednoducho to môžete urobiť napríklad tekutým rozjasňovačom, kedy si ho aplikujete na plecia alebo na dekolt. Okrem toho, pre tmavšie ženy, ktoré sú šťastnými nositeľkami tmavšej pokožky, stačí rozjasniť svoju pokožku správnymi farbami ako napríklad khaki, žltá alebo púdrová ružová. Ak je však váš odtieň pleti svetlejší, stavte napríklad na tmavomodré farby alebo chladné pastelové farby. Tie sa na pokožke budú perfektne vynímať.

Zdôraznite svoje kľúčne kosti

Oblečenie dokáže naozaj zázraky a často vie zvýrazniť tie správne časti. Práve ten typ oblečenia, ktorý zdôrazňuje vaše kľúčne kosti je skvelou voľbou pre vás. Mnohí návrhári odporúčajú nosiť tento druh výstrihu, pretože priťahuje pozornosť a na žene vyzerá veľmi žensky a príjemne. Okrem toho, takéto oblečenie je aj pohodlné a dobre sa nosí, pretože sa nemusíte báť veľkého výstrihu alebo toho, že by ste nemohli nejako zodvihnúť ruky.

Skryte nedokonalosti

Vyberajte si také oblečenie, ktoré vie zakryť nedokonalosti rýchlo a jednoducho. Vďaka tomu, že si oblečiete oblečenie, ktoré sedí vášmu tvaru postavy, môžete si byť istí, že sa budete cítiť dobre a vyzerať skvelo. Ženy, ktoré majú menšie prsia a úzke boky majú často problém s tým, že nevedia, čo zvýrazniť. Práve obtiahnuté šaty, ktoré dajú viac pozornosti na boky alebo na spodnú časť tela, je dobrým výberom!

Naopak ženy, ktoré majú skôr problém s väčšími bokmi, by mali staviť na oblečenie, ktoré upúta pozornosť skôr na vrchnú časť tela.

Vyberajte si správne pančušky

Nie každý vie, že správny výber pančúch je dôležitý. Ak si totižto pančušky vyberiete zle, sú schopné zničiť celý outfit alebo celý výzor. Podľa celebrít by ste sa mali inšpirovať aj v tomto a staviť na správnu kombináciu. Mnohokrát je dobrou voľbou rovnaká farba pančušiek ako aj oblečenia. Samozrejme, táto metóda nefunguje pri červenom alebo ružovom oblečení, no skvelo funguje pri bielom alebo čiernom outfite. Rovnako môžete staviť na priesvitné pančušky, ktoré sa hodia k väčšine oblečenia.

Stavte aj na jednoduché outfity

Každý máme radi elegantné a zaujímavé outfity, ktoré vidíme na sociálnych sieťach. Niekedy je však skvelé staviť na jednoduchosť a možno aj trochu "oversized" oblečenie, ktoré sa ženám náramne hodí. Ak si teda chcete trochu od kombinácií outfitov oddýchnuť, mali by ste staviť práve na nejaký "väčšiu" košeľu v kombinácií s rifľami alebo nohavicami.

Vyberte si správne nohavice

Viete, čo je základom dobrého outfitu? Správne nohavice. A to vie mnoho celebrít. Práve preto, ak chcete vyzerať dobre aj vy, mali by ste mať doma okrem riflí aj nejaké nohavice, napríklad nohavice do saka, ktoré sa nosia príjemne a dobre. Doplniť ich môžete opaskom.

Často kladené otázky

Ako zvýrazniť farbu pleti pri nošení pastelových farieb?

Jednoducho to môžete urobiť tekutým rozjasňovačom, aplikujúc ho na plecia alebo na dekolt. Pre tmavšie ženy sú správnymi farbami na rozjasnenie pokožky napríklad khaki, žltá alebo púdrová ružová. Pre svetlejší odtieň pleti je dobré siahnuť po tmavomodrých farbách alebo chladných pastelových odtieňoch.

Ako je dôležitý výber správnych pančúch pri zostavovaní outfitu?

Správny výber pančúch je veľmi dôležitý, pretože zlé pančušky dokážu zničiť celý outfit alebo výzor. Návod ako vybrať správne pančušky je napríklad použiť rovnakú farbu pančušiek ako oblečenia pri bielom alebo čiernom outfite, alebo staviť na priesvitné pančušky, ktoré sa hodia k väčšine oblečenia.

Ako zvýrazniť kľúčne kosti pomocou oblečenia?

Oblečenie, ktoré zdôrazňuje vaše kľúčne kosti, je skvelou voľbou, pretože priťahuje pozornosť a vyzerá na žene veľmi žensky a príjemne. Mnohí návrhári odporúčajú nosiť tento druh výstrihu aj preto, že takéto oblečenie je pohodlné a dobre sa nosí.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

crossbody kabelka

eObuv kabelky: Aké všetky prevedenia sú k dispozícii?

Pri nákupe kabeliek a ďalšieho príslušenstva máte k dispozícii veľa rôznych kamenných aj internetových obchodov. Jedným z nich je e-shop eObuv,...

topánky na opätku

eObuv zaujímavosti: Prekvapivé fakty o obľúbenom online obchode

Rovnako ako oblečenie, aj obuv si dnes môžete zaobstarať pohodlne z domova, bez toho, aby ste míňali energiu či čas prezeraním kamenných obchodov....

nákupná taška

Zaujímavosti, ktoré ste nevedeli o e-shope About You

Internetový obchod About You je jedným z najpopulárnejších na slovenskom trhu. Jeho široké portfólio, vysoká kvalita a výhodné ceny lákajú mnohých...

šaty

About You šaty: Aké kúsky si môžete zaobstarať z tohto internetového obchodu?

About You je obľúbený internetový obchod, ktorý má širokú ponuku zaujímavých kúskov za skvelé ceny. Vyberať si z nej môžu ako ženy, tak aj muži či...