Sú Realme Watch vodeodolné?

Apple Watch

Najnovšie hodinky Realme s až 14 športovými režimami a zobrazovaním športových údajov v reálnom čase spĺňajú rôzne potreby milovníkov športu. Sú však hodinky vodeodlné a vhodné na plávanie? V dnešnom článku nájdete odpoveď.

hodinky

Úroveň vodeodolnosti

Realme Watch má odolnosť proti vode IP68. To znamená, že hodinky sa môžu používať na činnosti v plytkých vodách, ako je plávanie v bazéne alebo v mori. Nemôžu sa však použiť, keď sa sprchujete, kúpete alebo potápate.

Hodinky Realme sú tak vhodné pre úplne každého, kto túži po vodeodolných hodinkách pre sledovanie plávania. Pri používaní pod slanou vodou si však dávajte pozor. Nemuselo by sa vám to vyplatiť.

Radi pri používaní

  • Hodinky čistite mäkkou suchou handričkou, ktorá po sebe nezanecháva vlákna.
  • Pred použitím alebo zapnutím ich nechajte úplne vyschnúť.
  • Nevystavujte hodinky výrobkom ako sú mydlo, šampón, kondicionér, parfém, rozpúšťadlo, saponát, kyselinám alebo kyslým potravinám, odpudzovačom hmyzu, opaľovacím krémom, olejom alebo farbám vlasov. To všetko môže negatívne ovplyvniť tesnenie vody a akustické membrány.
  • Vyhnite sa stláčaniu tlačidiel na hodinkách, keď sú pod vodou. Mohlo by sa stať, že voda sa dostane dovnútra a poškodila by zariadenie.
  • Pred nabíjaním alebo používaním hodiniek ich vždy poriadne vysušte.
  • Realme Watch nemajú hydroizolačný účinok proti agresívnym kvapalinám, ako sú kyslé a zásadité roztoky, chemické činidlá a podobne. Na poškodenie alebo vady spôsobené nesprávnym použitím sa záruka nevzťahuje.

Často kladené otázky

Sú hodinky Realme vodeodolné a vhodné na plávanie?

Áno, hodinky Realme Watch majú odolnosť proti vode IP68, čo znamená, že sú vhodné na činnosti v plytkých vodách, ako je plávanie v bazéne alebo v mori. Neodporúča sa však používať ich pri sprchovaní, kúpaní alebo potápaní.

Ako čistiť a udržiavať hodinky Realme po použití vo vode?

Po použití vo vode hodinky čistite mäkkou suchou handričkou, ktorá nezanecháva vlákna. Pred použitím alebo zapnutím ich nechajte úplne vyschnúť. Nevystavujte hodinky výrobkom, ktoré by mohli negatívne ovplyvniť tesnenie vody a akustické membrány, ako sú napríklad mydlo, šampón, kondicionér, parfém, rozpúšťadlo, saponát, kyselinám alebo kyslým potravinám, odpudzovačom hmyzu, opaľovacím krémom, olejom alebo farbám vlasov. Vyhnite sa stláčaniu tlačidiel na hodinkách, keď sú pod vodou, a pred nabíjaním alebo používaním hodiniek ich vždy poriadne vysušte.

Na aké vady alebo poškodenia sa vzťahuje záruka hodiniek Realme?

Záruka na hodinky Realme sa nevzťahuje na poškodenie alebo vady spôsobené nesprávnym použitím, ako napríklad použitie v kvapalinách, ktoré sú kyslé, zásadité, chemické činidlá a podobne. Je dôležité dbať na správnu údržbu a čistenie hodiniek podľa odporúčaní, aby ste predišli poškodeniu zariadenia.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

veľká noc

Najlepšie veľkonočné zľavy 2024

Veľká noc sa blíži a s ňou aj ďalšia séria zliav, pomocou ktorých môžete ušetriť. Premýšľate už teraz, čo by ste si vložili do svojho košíka a...

cvičenie

Akciové ponuky a zľavy na podporu zdravia a wellness

Pri nakupovaní tovarov a služieb sa mnohí z nás snažia ušetriť. Robíme tak využívaním rôznych aktuálne prebiehajúcich akcií alebo pomocou...

novoročný výpredaj

Najlepšie zimné výpredaje v roku 2024

Rovnako ako v iné roky, aj v roku 2024 je január a začiatok februára vyhradený hlavne na zaujímavé a výhodné výpredaje. Tie tlačia ceny produktov a...

vianočné darčeky

Vianočné darčeky na poslednú chvíľu: Čo kúpiť?

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy premýšľate, čo kúpiť svojim blízkym? Darček, ktorý si nájdu pod stromčekom, by mal byť osobný a od srdca....