Sú Realme Buds Air vodeodolné?

slúchadlá

Realme Buds Air sú najnovším párom Bluetooth bezdrôtových slúchadiel, ktoré nedávno prišli na trh. Svojím príchodom však prekvapili mnohých ľudí. Poskytujú veľmi čistý zvuk a majú podobný dizajn ako Apple Airpods. V prípade, že potrebujete minimalistické bluetooth slúchadlá, no nemáte tak vysoký rozpočet, Realme Buds sú skvelou voľbou. Je však tento model vhodný aj pre športových nadšencov, ktorí radi plávajú alebo behajú počas dažďa?

Realme Buds Air je pár skvelých bezdrôtových Bluetooth slúchadiel, ktoré budete chcieť mať v uchu nepretržite. Poskytujú totižto skvelý ergonomický dizajn a ešte lepšiu kvalitu zvuku, ktorú si jednoducho zamilujete.

Slúchadlá Realme Buds Air boli navrhnuté s ohľadom na celodenné nosenie. A čo viac, sú vhodné aj počas trénovania a cvičenia, pretože vedia odolať potu.

Nabíjacie puzdro Realme Buds Air však nie je vodotesné. Vystavenie vode alebo vlhkosti môže spôsobiť poškodenie nielen samotného puzdra, ale taktiež slúchadiel.

mobil na stole

Ako udržať Realme Buds Air v bezpečí?

Máme pre vás zopár tipov: 

  • Nedávajte slúchadlá pod tečúcu vodu, napríklad do sprchy alebo pod vodovodný kohútik.
  • Vyhýbajte sa ponoreniu Realme Buds Air do bazéna. 
  • Nedávajte Realme Buds Air do práčky alebo sušičky.
  • Nenoste Realme Buds Air v saune alebo v parnej miestnosti.

Nakupujte kvalitné bluetooth slúchadlá na slovenských e-shopoch: 
Apple AirPods Pro Alza.sk

Čo ak sa stalo, že sa Realme Buds Air namočili? 

  • Čistite ich mäkkou suchou handričkou, ktorá po sebe nezanecháva vlákna.
  • Pred použitím alebo vložením do nabíjacej skrinky ich nechajte úplne vyschnúť.
  • Nevystavujte Realme Buds Air výrobkom ako sú mydlo, šampón, kondicionér, parfém, rozpúšťadlo, saponát, kyselinám alebo kyslým potravinám, odpudzovačom hmyzu, opaľovacím krémom, olejom alebo farbám vlasov. To všetko môže negatívne ovplyvniť tesnenie vody a akustické membrány.

Často kladené otázky

1. Aká je hlavná výhoda Realme Buds Air oproti Apple Airpods?

Realme Buds Air poskytujú veľmi čistý zvuk a majú podobný dizajn ako Apple Airpods. V prípade, že potrebujete minimalistické bluetooth slúchadlá, no nemáte tak vysoký rozpočet, Realme Buds sú skvelou voľbou.

2. Sú Realme Buds Air vhodné pre športových nadšencov a odolné voči vode?

Realme Buds Air sú vhodné počas trénovania a cvičenia, pretože vedia odolať potu. Avšak, nabíjacie puzdro Realme Buds Air nie je vodotesné a vystavenie vode alebo vlhkosti môže spôsobiť poškodenie nielen samotného puzdra, ale taktiež slúchadiel.

3. Ako postupovať, ak sa Realme Buds Air namočili?

Čistite ich mäkkou suchou handričkou, ktorá po sebe nezanecháva vlákna. Pred použitím alebo vložením do nabíjacej skrinky ich nechajte úplne vyschnúť. Nevystavujte Realme Buds Air výrobkom, ktoré by mohli negatívne ovplyvniť tesnenie vody a akustické membrány.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

veľká noc

Najlepšie veľkonočné zľavy 2024

Veľká noc sa blíži a s ňou aj ďalšia séria zliav, pomocou ktorých môžete ušetriť. Premýšľate už teraz, čo by ste si vložili do svojho košíka a...

cvičenie

Akciové ponuky a zľavy na podporu zdravia a wellness

Pri nakupovaní tovarov a služieb sa mnohí z nás snažia ušetriť. Robíme tak využívaním rôznych aktuálne prebiehajúcich akcií alebo pomocou...

novoročný výpredaj

Najlepšie zimné výpredaje v roku 2024

Rovnako ako v iné roky, aj v roku 2024 je január a začiatok februára vyhradený hlavne na zaujímavé a výhodné výpredaje. Tie tlačia ceny produktov a...

vianočné darčeky

Vianočné darčeky na poslednú chvíľu: Čo kúpiť?

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy premýšľate, čo kúpiť svojim blízkym? Darček, ktorý si nájdu pod stromčekom, by mal byť osobný a od srdca....