Šaty sú skvelým kúskom aj na jeseň. Neodkladajte ich do skríň!

outfity

Leto síce pomaly končí, no letné šaty rôznych dĺžok odkladať nemusíte. Mnohé z nich sa dajú totižto skvelo skombinovať s pančuškami či inými jesennými kúskami. Vytvoriť tak môžete outfit nielen s obľúbeným letným kúskom, ale taktiež zaujímavú kombináciu oblečenia, ktorú si zamilujete.

Šifónové šaty nie sú problémom

Ak si mnohé z vás myslia, že do letných šiat, ktoré môžete nosiť aj počas jesene, tie šifónové nepatria, ste na omyle. Práve tento typ šiat sa dá skvelo skombinovať s čižmami po členky alebo vyššími tesne pod koleno.

Ak sa ochladí, na šaty si stačí obliecť koženú bundu alebo dokonca aj sveter. V kombinácií so svetrom vytvoríte naozaj zaujímavú súhru dvoch kúskov, ktorá vyzerá jedinečne a pritom veľmi štýlovo.

Dlhé sukne

Dlhšie sukne po lýtka či dokonca až k členkom sú skvelým kúskom, ktorý sa perfektne hodí do každej jednej jesene. Dokonca je to módny kúsok, ktorý sa hodí ešte viac na jeseň ako leto.

Takéto sukničky môžete doplniť čižmičkami na opätku alebo aj teniskami na platforme. Výber je len na vás, no žiadnych kombinácií sa netreba báť.

Volány

Máte šaty s volánmi? Perfektné! Na jeseň sú ideálnym kúskom, ktorý sa perfektne hodí ku každej jednej koženej veci. Práve preto by ste mali svoj volánový kúsok skombinovať napríklad s koženou bundou alebo čižmami.

Kombinácií je veľa, no najlepšia je tá bielo-čierna. Ak máte biele volánové šaty, vyhrali ste. Báť sa však nemusíte ani iných farieb ako napríklad pastelová ružová či modrá.

Farebné šaty

Pri jeseni sa vždy naskytuje otázka, aká farebná paleta sa nosí? Mnohí počas tohto pochmúrnejšieho obdobia stavia na čiernu klasiku alebo tmavé farby. Nenechajte sa však uniesť s prúdom!

Počas leta sa nosí oblečenie vo všetkej farebnej škále. Práve preto sme si viac ako istí, že máte aj vy doma zopár farebných šiat. Tie môžete pokojne nosiť aj počas jesene a prebiť tak tmavý mód, ktorý bude všade naokolo vás. Stavte na červenú, ružovú alebo bledomodrú. Nebojte sa ani materiálov a potlačí ako napríklad kvety, bodky či pásiky.

Šaty a rifle. Prečo nie?

Máte doma šaty, v ktorých by vám možno bolo zima aj vtedy, ak by ste ich skombinovali s pančuškami? Nechajte to na rifle! Dlhé voľné šaty znesú aj takúto zaujímavú kombináciu, ktorá k sebe ide veľmi dobre.

Pri tejto kombinácií je však dôležité zvoliť ľahký materiál šiat, ktorý bude skvelým doplnkom k rifliam. Taktiež je veľmi dôležité vybrať správne topánky. K takémuto outfitu sa hodia najviac členkové čižmičky na vyššom opätku. Vyskúšať to však môžete aj s teniskami na vyššej platforme.

Tričko pod šaty

Ak máte doma šaty na ramienka a chcete ich nosiť aj počas leta, stavte na jednoduchú kombináciu trička alebo dokonca roláku pod šaty. Táto kombinácia je veľmi zaujímavá, no obľúbená. Šaty tak jednoducho využijete v každom ročnom období.

Najobľúbenejšia kombinácia je práve kombinácia roláku s rifľovými šatami. Obľúbili si ju aj mnohí módni dizajnéri, ktorí na ňu nedajú dopustiť. Nemali by ste ani vy. Vyskúšajte a rozhodne neoľutujete.

Často kladené otázky

Ako môžem skombinovať letné šaty na jeseň?

Letné šaty rôznych dĺžok môžete skvelo skombinovať s pančuškami či inými jesennými kúskami, ako sú kožené bundy, svetre alebo čižmy. Vytvoríte tak zaujímavú kombináciu oblečenia, ktorú si zamilujete.

Je možné nosiť šifónové šaty aj počas jesene?

Áno, šifónové šaty sa dajú skvelo skombinovať s čižmami po členky alebo vyššími tesne pod koleno. Keď sa ochladí, na šaty si stačí obliecť koženú bundu alebo dokonca aj sveter. V kombinácii so svetrom vytvoríte naozaj zaujímavú súhru dvoch kúskov, ktorá vyzerá jedinečne a pritom veľmi štýlovo.

Aké farby a materiály sú vhodné na jeseň?

Pri jeseni sa nosí široká farebná paleta, a to aj napriek pochmúrnejšiemu obdobiu. Stavte na červenú, ružovú alebo bledomodrú. Nebojte sa ani materiálov a potlačí ako napríklad kvety, bodky či pásiky. Farebné šaty môžete pokojne nosiť aj počas jesene a prebiť tak tmavý mód, ktorý bude všade naokolo vás.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

crossbody kabelka

eObuv kabelky: Aké všetky prevedenia sú k dispozícii?

Pri nákupe kabeliek a ďalšieho príslušenstva máte k dispozícii veľa rôznych kamenných aj internetových obchodov. Jedným z nich je e-shop eObuv,...

topánky na opätku

eObuv zaujímavosti: Prekvapivé fakty o obľúbenom online obchode

Rovnako ako oblečenie, aj obuv si dnes môžete zaobstarať pohodlne z domova, bez toho, aby ste míňali energiu či čas prezeraním kamenných obchodov....

nákupná taška

Zaujímavosti, ktoré ste nevedeli o e-shope About You

Internetový obchod About You je jedným z najpopulárnejších na slovenskom trhu. Jeho široké portfólio, vysoká kvalita a výhodné ceny lákajú mnohých...

šaty

About You šaty: Aké kúsky si môžete zaobstarať z tohto internetového obchodu?

About You je obľúbený internetový obchod, ktorý má širokú ponuku zaujímavých kúskov za skvelé ceny. Vyberať si z nej môžu ako ženy, tak aj muži či...