S ktorými iPhone sú slúchadlá AirPods kompatibilné?

airpods

Slúchadlá Apple AirPods patria medzi veľmi obľúbené bezdrôtové slúchadlá. Poskytujú kvalitný zvuk, vyzerajú minimalisticky a dobre, a jednoducho sa používajú. Slúchadlá majú už niekoľko verzií. Každá nová poskytuje nejaké zaujímavé a vylepšené funkcie. S ktorými mobilmi sú slúchadlá kompatibilné?

Apple AirPods Pro patria medzi najnovšie slúchadlá z dielne Apple. Poskytujú kvalitný zvuk a taktiež potlačenie hluku, ktoré dokáže redukovať šum a hluk zvonku. Slúchadlá sú kompatibilné s iPhone, iPadmi, Apple Watch, iPodmi a Macom. S akými modelmi iPhone však slúchadlá pracujú?

smart hodinky

Podľa oficiálnych webových stránok spoločnosti Apple sú nasledujúce zariadenia iPhone kompatibilné s AirPods Pro. Poskytujú aj všetky funkcie, ako napríklad potlačenie hluku, režim priehľadnosti, Siri a podobne, a taktiež dobre fungujú.

Toto sú modely iPhone:

iPhone 11 Pro

  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone SE

Modely staršie, ako tieto spomenuté, čiže iPhone 6 alebo 5 jednoducho spolu s AirPodmi nefungujú tak, ako by mali.

mobil

Ak chcete vyskúšať všetky nové funkcie AirPods Pro, systém iDevices vyžaduje aktualizáciu na najnovšiu verziu iOS (iOS 13 a novšia verzia). Telefón iPhone 6 však nemôže prijať aktualizáciu systému iOS 13. Preto s iPhone 6 nemôžete používať režim ANC alebo režim priehľadnosti. iPhone 6 však môžete s AirPods používať. Treba s však uvedomiť, že slúchadlá neposkytujú všetky funkcie.

Pripojenie slúchadiel je rovnaké so starými modelmi ako s novými. Stačí si zapnúť bluetooth a začať počúvať hudbu.

Často kladené otázky

1. S ktorými zariadeniami sú slúchadlá Apple AirPods Pro kompatibilné?

Slúchadlá Apple AirPods Pro sú kompatibilné s iPhone, iPadmi, Apple Watch, iPodmi a Macom.

2. Ktoré modely iPhone sú kompatibilné s AirPods Pro?

Modely iPhone kompatibilné s AirPods Pro sú: iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus a iPhone SE.

3. Je možné používať AirPods Pro s iPhone 6 alebo staršími modelmi?

Áno, môžete používať AirPods Pro s iPhone 6 alebo staršími modelmi. Avšak, tieto slúchadlá neposkytujú všetky funkcie s iPhone 6, ako potlačenie hluku, režim priehľadnosti a ďalšie. Pripojenie slúchadiel je rovnaké so starými modelmi ako s novými – stačí si zapnúť Bluetooth a začať počúvať hudbu.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

počítač

Okay elektronika: Aké výrobky má obľúbený e-shop v ponuke?

Internetový obchod Okay je známy svojou širokou ponukou spotrebnej elektroniky od mnohých, známych aj menej známych značiek. Z jeho ponuky si...

elektronika

Okay zaujímavosti: Informácie, o ktorých ste možno nevedeli

Nakupovanie spotrebnej elektroniky je dnes jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. K dispozícii je veľké množstvo internetových obchodov, v ktorých si...

prehliadanie webu

Anonymné prehliadanie: Čo to je a ako naozaj funguje?

Anonymné prehliadanie, niekedy označované aj ako inkognito režim, dnes využíva veľké množstvo používateľov s cieľom získať vyššiu úroveň anonymity...

Macbook

Najlepšie notebooky roka 2023

Rok 2023 je tu a s ním aj novinky vo svete spotrebnej elektroniky. Mnohé značky stihli v posledných mesiacoch vydať nové modely mobilných telefónov...