Pre koho nie sú vhodné elektrické prikrývky?

žena, ktorá spí

Elektrické vyhrievané prikrývky sú pre nás nevyhnutným artefaktom na zahrievanie v zime. Obzvlášť niektorí ľudia, ktorí majú reumatickú potrebu, používajú elektrické prikrývky. Nie každý však prikrývky môže používať. 

Tehotné ženy - Pretože elektrické vyhrievané prikrývky majú odporové vodiče, ktoré po nabití generujú elektromagnetické polia, ktoré ovplyvnia normálne rozdelenie buniek a dokonca spôsobia abnormálne zmeny, ktoré sú veľmi nebezpečné.

Muži, ktorí plánujú mať dieťa - Pretože vysoká teplota generovaná elektrickými prikrývkami bude mať vplyv na schopnosť mužov v plodnom veku vytvárať spermie. 

spánok

Dojčatá a malé deti majú zlú termoregulačnú schopnosť. Používanie elektrických prikrývok môže spôsobiť dehydratačné teplo a ďalšie choroby v dôsledku nadmernej straty vody, ktorá brzdí rast a vývoj dojčiat a malých detí, takže ich nemožno používať.

Ak máte astmu, prechladnutie a iné ochorenia dýchacích ciest, používanie elektrických prikrývok môže spôsobiť bolesť v krku, chrapot a ešte závažnejšie následky, ako je napríklad hemoptýza.

Pacienti používajú elektrické prikrývky na ľahké urýchlenie krvného obehu v tele, čo má za následok zvýšené krvácanie a vážnejšie následky.

Anémia, cukrovka, fyzické alergie a staršie a deti majú pri používaní elektrických prikrývok vyššiu pravdepodobnosť vzniku alergickej dermatitídy, preto nie je vhodná na použitie.

Často kladené otázky

Pre koho nie sú vhodné elektrické vyhrievané prikrývky?

Elektrické vyhrievané prikrývky nie sú vhodné pre tehotné ženy, mužov plánujúcich mať dieťa, dojčatá a malé deti, ľudí s astmou, prechladnutím a inými ochoreniami dýchacích ciest, pacientov s krvácaním a ľudí trpiacich anémiou, cukrovkou, fyzickými alergiami, starších osôb a detí.

Aký vplyv môže mať použitie elektrických prikrývok na tehotné ženy?

Elektrické vyhrievané prikrývky môžu vytvárať elektromagnetické polia, ktoré môžu ovplyvniť normálne rozdelenie buniek a dokonca spôsobiť abnormálne zmeny, čo môže byť nebezpečné pre tehotné ženy.

Ako môže použitie elektrických prikrývok ovplyvniť mužov plánujúcich mať dieťa?

Vysoká teplota generovaná elektrickými prikrývkami môže mať vplyv na schopnosť mužov v plodnom veku vytvárať spermie, čo môže ovplyvniť ich plodnosť.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

úzkosť

Ako zabojovať proti úzkosti? 8 tipov z prírody, ktoré určite pomôžu

Chronická úzkosť je problémom, s ktorým bojuje množstvo ľudí po celom svete. Podľa American Psychiatric Association ňou trpí približne 30 %...

macbook air

Ako dosiahnuť rovnováhu medzi pracovným a osobným životom?

Nájsť správnu rovnováhu medzi pracovným a osobným životom je mnohokrát náročné. Fakt, že posledné mesiace pracujeme hlavne z domu, k tomu príliš...

apple watch

Apple Watch vs. Fitbit: Ktoré inteligentné hodinky sú pre vás lepšie?

Ak uvažujete o kúpe nových inteligentných hodiniek alebo fitness trackerov, Fitbit a Apple sú dve najväčšie značky, ktoré by ste mali brať do úvahy...

cvičenie

Eliptický trenažér alebo bežecký pás: Ktorá možnosť je lepšia?

Rozhodli ste sa, že sa začnete stravovať zdravo, budete sa starať o svoje zdravie, schudnete prebytočné kilogramy a zaradíte viac pohybu? V tom...