Nemáte čo pozerať? Tieto trilery by vám rozhodne nemali ujsť!

diaľkový ovládač a noviny

Ste milovníkmi dobrých trilerov? V tom prípade si určite v našom zozname prídete na svoje. Prichystali sme pre vás zopár filmov, ktoré vyšli len prednedávnom a patria medzi jedny z najlepších. Poďte sa inšpirovať s nami!

Angel of Mine (2019)

V mnohých prípadoch sa remake nepodaria a nemajú tak dobré hodnotenie. Tento austrálsky film však bol remake. Presnejšie to bol remake francúzskeho filmu z roku 2008 s názvom L’empreinte de l’ange a tentokrát sa naozaj podaril.

Hlavnej postave Lizzie zomrie jej novonarodená dcérka. Aj keď sa so svojím smútkom počas rokov snažila vyrovnať, nedarilo sa jej to. Rozviedla sa s manželom a odchádza na tiché miesto úplne sama. V jeden deň však stretne sedemročnú Lolu, v ktorej vidí svoju dcéru. Od tohto okamihu je dej prepletený, plný emócií a skvelých hereckých výkonov.

Swallow (2019)

V živote Hunter bolo všetko perfektné. Mala priateľov, bohatého milujúceho manžela a bývala vo veľkom a krásnom dome. Jedná vec, ktorú však chcela mať, bolo dieťa. Neskôr, keď Hunter konečne otehotnela, začali sa diať veľmi znepokojivé veci. Bola posadnutá prehĺtaním nejedlých vecí. Problém je, že nikto jej nedokáže pomôcť, pretože ju ovláda niečo temné.

The Mustang (2019)

Roman Coleman sa stáva účastníkom programu zahŕňajúceho výcvik divokých mustangov. Najskôr čistí miesta po koňoch, no potom ich začne trénovať. Zo začiatku ide všetko dobre, až kým nestretne najdivokejšieho a najagresívnejšieho mustanga, ktorého je takmer nemožné skrotiť. Roman je zvyknutý riešiť všetky svoje problémy brutálnou silou, ale tento kôň sa ho nebojí. Jediným spôsobom, ako nájsť prístup k zvieraťu, je skrotiť „zviera“ vo vnútri samotného Romana. Jedná sa o seriózny film o tom, ako vyriešiť svoje vlastné problémy prostredníctvom komunikácie so zvieratami.

The Song of Names (2019)

Hlavnými postavami tohto emocionálneho a dojímavého príbehu sú Clive Owen a Tim Roth. Presnejšie ide o adaptáciu románu Normana Lebrechta. Film sa odohráva v druhej svetovej vojne v Londýne. Rodičia mladého talentovaného hráča na husle menom Dovidl zomrú. Rodina sa o chlapca stará a hudobník sa čoskoro stane priateľom so synom Martinom. Čoskoro si každý uvedomí, že Dovidl nie je len dobrý, je génius. Vďaka tomu už o krátku dobu plánuje prvý koncert. Tesne pred ním však Dovidl jednoducho zmizne. Až o 40 rokov neskôr sa Martin priblíži vyriešeniu záhady, ale môže zistiť, prečo jeho priateľ zmizol?

Based on a True Story (2017)

Film od známeho francúzskeho režiséra Romana Polanského s Emmanuelle Seigner a Evou Greenovou sa mal stať majstrovským dielom. Vo filme vydáva mladá spisovateľka Delphine román o svojej rodinnej tragédii a rýchlo sa stáva slávnym. Ale nie všetci sú s jej prácou spokojní: spisovateľka dostane veľa listov s hrozbami. Práve kvôli tomu sa dostane do depresie, zatiaľ čo jej fanúšik Elle sa ju snaží z nej vytiahnuť. Delphine súhlasí s pomocou od Elle a ani si neuvedomuje, k čomu toto rozhodnutie povedie.

Nomis (2018)

Nomis je skvelý a vzrušujúci triller. Cooper, bývalý sudca, je v justičnom systéme veľmi sklamaný a prichádza so svojou vlastnou metódou chytania zločincov. Svojho partnera používa ako návnadu pre zbabelcov, ale počas operácie sa niečo pokazí a dievča je unasené. Nachádza sa v kaštieli, vo vlastníctve muža menom Simon, ktorý tam má veľké množstvo väžňov. Zdá sa, že tento muž má disociačnú poruchu identity a jednou z jeho identít je Hannibal Lecter.

Často kladené otázky

Aký je príbeh filmu Angel of Mine (2019)?

Angel of Mine je austrálsky film, ktorý je remakom francúzskeho filmu z roku 2008 s názvom L’empreinte de l’ange. Hlavná postava Lizzie stratí svoju novonarodenú dcérku. Po rokoch sa stretne so sedemročnou Lolou, v ktorej vidí svoju dcéru. Dej je prepletený, plný emócií a skvelých hereckých výkonov.

O čom je film Swallow (2019)?

Swallow je príbeh ženy menom Hunter, ktorá má všetko, čo by si mohla priať, vrátane bohatého manžela a krásneho domu. Keď otehotnie, začne prehĺtať nejedlé veci a nikto jej nedokáže pomôcť, pretože ju ovláda niečo temné.

Aký je príbeh filmu The Mustang (2019)?

The Mustang sleduje príbeh muža menom Roman Coleman, ktorý sa stáva účastníkom programu zahŕňajúceho výcvik divokých mustangov. Zo začiatku všetko prebieha dobre, kým sa nestretne s najdivokejším a najagresívnejším mustangom, ktorého je ťažké skrotiť. Roman sa musí naučiť nájsť prístup k zvieraťu a skrotiť svoje vlastné "zviera" vo vnútri seba.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

veľká noc

Najlepšie veľkonočné zľavy 2024

Veľká noc sa blíži a s ňou aj ďalšia séria zliav, pomocou ktorých môžete ušetriť. Premýšľate už teraz, čo by ste si vložili do svojho košíka a...

cvičenie

Akciové ponuky a zľavy na podporu zdravia a wellness

Pri nakupovaní tovarov a služieb sa mnohí z nás snažia ušetriť. Robíme tak využívaním rôznych aktuálne prebiehajúcich akcií alebo pomocou...

novoročný výpredaj

Najlepšie zimné výpredaje v roku 2024

Rovnako ako v iné roky, aj v roku 2024 je január a začiatok februára vyhradený hlavne na zaujímavé a výhodné výpredaje. Tie tlačia ceny produktov a...

vianočné darčeky

Vianočné darčeky na poslednú chvíľu: Čo kúpiť?

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy premýšľate, čo kúpiť svojim blízkym? Darček, ktorý si nájdu pod stromčekom, by mal byť osobný a od srdca....