Módne trendy na rok 2019: Čo sa bude nosiť počas sezóny jar/leto, a čo musíte mať?

nakupovanie

Rok 2019 je v plnom prúde. Možno ste si ani len neuvedomili, no prvý mesiac skončil a s februárom sa pomaly presúvame aj do ďalšieho ročného obdobia. Presnejšie, budeme omnoho bližšie k jari, ako doteraz. To je aj dôvod, prečo by ste mali vedieť, čo si na tento rok zaobstarať, čo sa bude nosiť a hlavne, čo bude trendy.

Nebaví vás táto zdĺhavá zima a radšej by ste mysleli na teplú jar či leto? Poďme spolu teda nad týmito príjemnými ročnými obdobiami uvažovať spolu a to tým, že si povieme, čo vlastne bude trendy a čo by ste si mali určite zaobstarať. Poďme teda na to!

Obrovské klobúky

Prejdime rovno na letné obdobie a sezónu dovoleniek. Ak ste doteraz nemali doma žiadne veľké klobúky, určite si minimálne jeden zaobstarajte. Okrem toho, že známa sociálna sieť Instagram sa už teraz zaplňuje týmito klobúkmi a krásnymi fotografiami z exotických krajín, mali by ste vyraziť na lov. Ak neradi chodíte po kamenných obchodoch, v ktorých možno takéto krásne klobúky ani nenájdete, radšej stavte na známe, možno aj zahraničné, e-shopy, ktoré vám ponúknu tie najkrajšie kúsky.

Stredne dlhé šortky

Pamätáte sa na boom z minulých rokov, kedy ženy nosili kratučné šortky, z ktorých im trčalo takmer všetko? Môžete si vydýchnuť, tento trend je úspešne za nami a presúvame sa do konečne normálnejšieho trendu, ktorý prichádza so stredne dlhými šortkami. Tieto šortky sú dlhé približne do polovice stehien alebo kúsok nad ne.

Tento druh šortiek vyzerá na postave veľmi dobre, prirodzene a niekomu môže pripomínať aj trend z minulého storočia, presnejšie z nejakých tých 80. rokov. V obchodoch si budete môcť vybrať naozaj obrovské množstvo. Určite si nájdete tie, ktoré vás zaujmú a budú sa vám páčiť.

Pršiplášte

Pršiplášte tu sú už niekoľko sezón za sebou. Sú praktické a takisto veľmi štýlové. V obchodoch nájdete naozaj obrovské množstvo rôznych strihov, dĺžok, materiálov a takisto farieb, z ktorých si jednoducho vyberiete ten, ktorý sa vám bude páčiť.

Na leto sú najlepšie farby žltá, červená alebo ružová, no môžete zvoliť aj menej výrazné farby, ako napríklad béžová alebo hnedá. Čiernej by ste sa mali počas leta vyhýbať.

Strapce

Strapce sú po niekoľkých rokoch späť! My dúfame, že ste nevyhodili veci, ktoré ste si pred niekoľkými rokmi kúpili. Ak ich máte, pokojne ich vytiahnite, pretože kabelky, nohavice, vesty, bundy alebo tričká, všetko bude so strapcami.

Tento trend je obľúbený najmä za veľkou mlákou, kde naň nedajú dopustiť mnohí. Patrite aj vy medzi ľudí, ktorí udávajú trendy a uvidíte, že zažiarite!

Neónové farby

Nemáte tento trend radi? Možno ho budete vidieť stále častejšie a častejšie. Minimálne tento rok určite. Známe celebrity ako Kim Kardashian, Kylie Jenner či modelky Victoria Secret si neónové oblečenie zamilovali a nosia ho veľmi radi. Okrem toho, že zažiarite, určite strhnete pozornosť.

Dávajte však pozor na kombináciu farieb a s jednou alebo dvomi neónovými už viac farieb nekombinujte.

Vystužené plecia

Pamätáte sa na tento trend, ktorý prišiel na prelome 20. a 21. storočia? Ak ste ho mali radi, je to dobré znamenie, pretože rok 2019 bude plný podobných kúskov. Vystužené plecia tak ovládnu šatník nielen extravagantných speváčok, ako napríklad Lady Gaga, ale takisto aj bežných ľudí, ktorí chcú držať krok s módou a módnymi trendmi.

Stavte na šaty, saká či klasické kabáty, ktoré majú vystužené plecia. Budete vyzerať zaujímavo a ak skombinujete kúsok správne, budete vyzerať perfektne!

Metalické odlesky

Posledné dva roky korunovali strieborná a zlatá. Dnes tieto farby trochu upadli do zabudnutia, no ostali po nich stopy a to vo forme odleskov, ktoré si zamilujete. Oblečenie v metalických odleskoch je zaujímavé a hodí sa úplne každej vekovej kategórií.

Okrem klasických metalických odleskov ako zlatá či strieborná budú v kurze aj farebné metalické odlesky.

Často kladené otázky

Aký druh klobúka by som si mal zaobstarať na leto 2019?

Na leto 2019 sa odporúča zaobstarať si obrovský klobúk, ktorý sa stáva veľkým trendom najmä na sociálnej sieti Instagram. Tento druh klobúka môžete nájsť v rôznych e-shopoch alebo kamenných obchodoch.

Aké šortky budú v móde v roku 2019?

V roku 2019 sa očakáva návrat stredne dlhých šortiek, ktoré siahajú približne do polovice stehien alebo kúsok nad ne. Tento trend je považovaný za elegantnejší a pohodlnejší v porovnaní s extrémne krátkymi šortkami z minulých rokov.

Aké farby pršiplášťov sú ideálne na leto 2019?

Na leto 2019 sú najlepšie farby pre pršiplášt žltá, červená alebo ružová. Môžete však zvoliť aj menej výrazné farby, ako napríklad béžovú alebo hnedú. Odporúča sa vyhýbať čiernej farbe počas leta.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

crossbody kabelka

eObuv kabelky: Aké všetky prevedenia sú k dispozícii?

Pri nákupe kabeliek a ďalšieho príslušenstva máte k dispozícii veľa rôznych kamenných aj internetových obchodov. Jedným z nich je e-shop eObuv,...

topánky na opätku

eObuv zaujímavosti: Prekvapivé fakty o obľúbenom online obchode

Rovnako ako oblečenie, aj obuv si dnes môžete zaobstarať pohodlne z domova, bez toho, aby ste míňali energiu či čas prezeraním kamenných obchodov....

nákupná taška

Zaujímavosti, ktoré ste nevedeli o e-shope About You

Internetový obchod About You je jedným z najpopulárnejších na slovenskom trhu. Jeho široké portfólio, vysoká kvalita a výhodné ceny lákajú mnohých...

šaty

About You šaty: Aké kúsky si môžete zaobstarať z tohto internetového obchodu?

About You je obľúbený internetový obchod, ktorý má širokú ponuku zaujímavých kúskov za skvelé ceny. Vyberať si z nej môžu ako ženy, tak aj muži či...