Módne kúsky, ktoré z vás spravia ikonu

šatník

Móda je hra. Nemá hraníc a ponúka nám tak nekonečné množstvo kombinácií, z ktorých si človek môže vybrať presne tú, ktorá sa mu páči. Na druhej strane však existuje aj pár pravidiel a rád, ktoré pomáhajú pri kombinovaní doplnkov či jednotlivých kúskov oblečenia.

Niektoré kombinácie sú "až moc" a človek to s nimi preženie a niektoré naopak, z vás dokážu vyčarovať módnu ikonu. My dnes máme pre vás pár tipov, vďaka ktorým sa rozhodne ikonou stanete.

Perly

Ako prvým doplnkom sú perly. Tento elegantný doplnok dokáže vyzerať naozaj moderne a krásne. Pri jeho nosení si však dávajte pozor, pretože dokáže človeku, ktorý ho nosí, pridať aj niekoľko rokov navyše. Práve preto je dôležité skombinovať tento doplnok správne.

Dobrou správou je však to, že mnohí dizajnéri, ktorí milujú perly, ich dokážu skombinovať aj do jemných strieborných náhrdelníkov či náramkov, ktoré vyzerajú žensky, krásne a roky vám pridávať určite nebudú.

Hodinky

Nadčasový doplnok, ktorý asi nikdy nezostarne. Hodinky sú jedným z najužitočnejších doplnkov, ktoré si môžete so sebou kamkoľvek vziať. Počas rokov sa ich dizajn zmenil a v dnešnej dobe môžete nájsť naozaj obrovské množstvo rôznych dizajnov, štýlov či veľkostí.

Vzhľadom na rozmanitosť štýlov a počet značiek, ktoré hodinky vyrábajú, nájdete tento doplnok v akejkoľvek cenovej kategórií. Ak hľadáte hodinky pre každodenné použitie, mali by byť jednoducho kombinovateľné a mali by sa hodiť ku všetkému, čo máte vo vašom šatníku.

Hodvábna šatka

Tento doplnok nie je úplne ľahké nosiť, no dá sa to. Ako hovoria odborníci vo Vogue, tento doplnok je dnes najlepšie nosiť ako doplnok do vlasov, na tašku alebo na pás. Dokonca, ak máte šatku väčšiu, môžete si ju dať pokojne aj ako vrchnú časť oblečenia. Stačí si ju len správne upraviť.

Pri výbere šatky je dôležité myslieť nielen na materiál, z ktorého jasne vyhráva hodváb, ale takisto aj na to v akej farbe šatka je, aká veľká je a takisto, aký dizajn má. Všetko toto totižto ovplyvní následné kombinovanie oblečenia.

Okuliare

Niekedy nosíme okuliare preto, lebo musíme, inokedy preto, lebo je to štýlový doplnok. V oboch prípadoch je výber správneho a dobrého rámu veľkou výzvou. Okuliare priťahujú pozornosť očí, dokážu zvýrazniť niektoré rysy tváre a môžu urobiť dobrý dojem. Dôležité je však vybrať si rám, ktorý sa vám bude určite hodiť.

Braletky

Ako hovoria špecialisti v módnej brandži, braletky alebo inak povedané mäkké podprsenky, sa stávajú základom šatníka. S pomocou braletky môžete vytvoriť odvážne, no takisto veľmi príťažlivé outfity. Ak je braletka o niečo väčšia a vyzerá ako top, pokojne ju môžete skombinovať ako klasický top s nohavicami s vysokým pásom. Braletku si však môžete dať pokojne aj pod blúzku alebo sveter.

Vysoké opätky

Často sa mylne verí v to, že opätky na platforme vyzerajú elegantne a štýlovo. Pravdou však je, že je lepšie dať prednosť iným typom obuvi, ako napríklad topánkam s nižším opätkom. Ak však predsa len chcete vysoké opätky, stavte na klasiku! Lodičky či nejaké sandále sú skvelým letným výberom, na ktorý by ste mali určite staviť. Môžu totižto zlepšiť akýkoľvek vzhľad a urobiť z vás centrum pozornosti.

Často kladené otázky

Aké sú vhodné spôsoby nosenia hodvábnej šatky?

Hodvábna šatka je najlepšie nosiť ako doplnok do vlasov, na tašku alebo na pás. Ak máte väčšiu šatku, môžete si ju dať aj ako vrchnú časť oblečenia, len si ju správne upravte.

Na čo si dávať pozor pri výbere okuliarov?

Pri výbere okuliarov je dôležité vybrať si rám, ktorý sa vám bude hodiť a zvýrazní vaše rysy tváre. Okuliare by mali priťahovať pozornosť k očiam a urobiť dobrý dojem.

Akým spôsobom môžeme kombinovať braletky?

Braletky môžete kombinovať viacerými spôsobmi - ako klasický top s nohavicami s vysokým pásom, alebo pod blúzku či sveter. Vytvárajú tak odvážne a príťažlivé outfity.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

crossbody kabelka

eObuv kabelky: Aké všetky prevedenia sú k dispozícii?

Pri nákupe kabeliek a ďalšieho príslušenstva máte k dispozícii veľa rôznych kamenných aj internetových obchodov. Jedným z nich je e-shop eObuv,...

topánky na opätku

eObuv zaujímavosti: Prekvapivé fakty o obľúbenom online obchode

Rovnako ako oblečenie, aj obuv si dnes môžete zaobstarať pohodlne z domova, bez toho, aby ste míňali energiu či čas prezeraním kamenných obchodov....

nákupná taška

Zaujímavosti, ktoré ste nevedeli o e-shope About You

Internetový obchod About You je jedným z najpopulárnejších na slovenskom trhu. Jeho široké portfólio, vysoká kvalita a výhodné ceny lákajú mnohých...

šaty

About You šaty: Aké kúsky si môžete zaobstarať z tohto internetového obchodu?

About You je obľúbený internetový obchod, ktorý má širokú ponuku zaujímavých kúskov za skvelé ceny. Vyberať si z nej môžu ako ženy, tak aj muži či...