Módne kúsky, ktoré vám rozhodne doma nemôžu chýbať

outfity

Takmer všetky módne trendy, ktoré prichádzajú a plnia obchody, prechádzajú nejakými obdobiami. Raz sú trendy a o nejaký čas zas nie. Po určitom čase si mnohí ľudia na seba neoblečú to, čo predtým. Necítia sa v tom dobre a práve preto oblečenie ostáva na dne šatníka. My však pre vás máme dnes kúsky, ktoré sú niekoľko rokov stále IN a určite aj budú. Tieto najhorúcejšie trendy sú trvácne, dobre sa nosia a sú príjemné.

Leopardí vzor

Určite ste aj vy pred niekoľkými rokmi zahliadni leopardí vzor, ktorý sa hodí do bežného a takisto do elegantného outfitu, ktorý môžete nosiť na nejaké špeciálne udalosti.

Dizajnéri a mnohí módni špecialisti používajú leopardiu potlač už mnoho sezón po sebe. Pred niekoľkými rokmi sa im konečne podarilo presvedčiť aj spotrebiteľov o tom, že táto tlač môže vytvoriť štýlový a nie vulgárny vzhľad, ak sa použije správne. Napríklad, leopardia potlač sa stala dôležitým prvkom šatníka počas každodenného dňa. Musíte si priznať, že leopardie oblečenie vyzerá skvelo s každým kúskom tmavého oblečenia.

Veľké tenisky

"Veľké" tenisky dostali svoj priechod už pred niekoľkými rokmi. Sú známe svojím veľkým vzhľadom a vyššou podrážkou. Síce na prvý pohľad nemusia vyzerať elegantne, opak je pravdou. Čím väčší a čudnejší tvar dnes majú, ženy aj muži po celom svete ich milujú. Hodia sa aj do elegantných outfitov a môžete ich skombinovať so všetkým. Samozrejmosťou je aj to, že vás v nich nohy bolieť nebudú a vydržíte v nich chodiť naozaj veľmi dlho.

Rozšírené rifle

Džínsy sú jedným z obľúbených prvkov šatníka, ktorý prechádza rôznymi módnymi transformáciami veľmi často, no stále ostávajú v našich šatníkoch. Len nedávno ste mali možnosť sledovať slim džínsy, ktoré boli obtiahnuté na nohách, dnes sú v obľube práve širšie džínsy, ktoré sa hodia najviac k lodičkám alebo vysokým topánkam. Tento prvok šatníka zo sedemdesiatych rokov minulého storočia síce nezaznamenal okamžitú obľubu, no v súčasnosti ich môžete vidieť na pultoch mnohých obchodov.

Umelá kožušina

Pred časom bolo len ťažké predstaviť si, že by ľudia zmenili svoje preferencie zo skutočných na umelé kožušiny. Dnes sa v tejto zime pohybujeme pravidelne v umelých kožušinách, vďaka čomu netrpia žiadne zvieratá. V obchodoch sa tak čoraz viac objavuje umelá kožušina v rôznych farebných odtieňoch, ktoré vyzerajú veľmi štýlovo a dobre.

Rifľová sukňa

Sukne vyzerajú veľmi dobre v hociktorej dĺžke. Tie rifľové sú však obľúbené po celé desaťročia. Tento kúsok, ktorý sa uchytil najmä v 90. rokoch sa vrátil už v roku 2017 a odvtedy žnie úspechy.

Oblečenie so širokými rukávmi

Kto by si pomyslel, že sa dnes budú snažiť ženy a najmä dievčatá priblížiť k postave presýpacích hodín a k avantgardným širokým ramenám, ktoré boli vo veľkej obľube od 80. rokov? Len málokto. No práve kvôli obľube týchto kúskov si ženy zamilovali oblečenie so širokými plecami. Tie by ste si mali zaobstarať aj vy!

Často kladené otázky

1. Aké sú neustále obľúbené módne kúsky, ktoré sú IN už niekoľko rokov?

Medzi neustále obľúbené módné kúsky patria napríklad leopardí vzor, veľké tenisky, rozšírené rifle, umelá kožušina, rifľová sukňa a oblečenie so širokými rukávmi.

2. Prečo sa leopardí vzor považuje za stále horúci trend?

Leopardí vzor je trvácnym módnym trendom, pretože je univerzálny a hodí sa do bežného aj elegantného outfitu. Dizajnéri a módni špecialisti ho používajú už mnoho sezón po sebe a potlač vytvára štýlový, nie vulgárny vzhľad, ak sa použije správne.

3. Čo sú hlavné výhody veľkých tenisiek?

Veľké tenisky sú obľúbené vďaka svojmu veľkému vzhľadu a vyššej podrážke. Okrem toho, že sú pohodlné a nohy v nich nepostihuje bolesť, hodia sa aj do elegantných outfitov a dajú sa skombinovať so všetkým.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

crossbody kabelka

eObuv kabelky: Aké všetky prevedenia sú k dispozícii?

Pri nákupe kabeliek a ďalšieho príslušenstva máte k dispozícii veľa rôznych kamenných aj internetových obchodov. Jedným z nich je e-shop eObuv,...

topánky na opätku

eObuv zaujímavosti: Prekvapivé fakty o obľúbenom online obchode

Rovnako ako oblečenie, aj obuv si dnes môžete zaobstarať pohodlne z domova, bez toho, aby ste míňali energiu či čas prezeraním kamenných obchodov....

nákupná taška

Zaujímavosti, ktoré ste nevedeli o e-shope About You

Internetový obchod About You je jedným z najpopulárnejších na slovenskom trhu. Jeho široké portfólio, vysoká kvalita a výhodné ceny lákajú mnohých...

šaty

About You šaty: Aké kúsky si môžete zaobstarať z tohto internetového obchodu?

About You je obľúbený internetový obchod, ktorý má širokú ponuku zaujímavých kúskov za skvelé ceny. Vyberať si z nej môžu ako ženy, tak aj muži či...