Má Amazfit Bip S funkciu EKG?

Apple Watch

Amazfit Bip S sú cenovo výhodné inteligentné hodinky. Aj keď sa takmer nelíšia od starých Amazfit Bip, májú omnoho viac funkcií. Podporuje však tento model funkciu EKG? Poďme sa na to spolu pozrieť.

Elektrokardiogram je metóda nepretržitého zaznamenávania dynamickej srdcovej aktivity po dlhšiu dobu (24 hodín alebo viac). Je vhodná na vyšetrenie prechodnej arytmie a ischémie myokardu, kvalitatívnej a kvantitatívnej diagnostiky arytmie a na pochopenie rezervnej kapacity srdca.

inteligentné hodinky

Avšak na to, aby sa táto funkcia mohla nachádzať v hodinkách sa musí zvýšiť nielen ich hrúbka, ale taktiež celkové náklady. Nehovoriac o tom, že funkcia si na komerčné použitie vyžaduje aj získanie certifikácie FDA Národnej agentúry pre potraviny a liečivá.

Jedny z mála hodiniek, ktoré túto funkciu majú, sú Apple Watch 5. Ich cena je však pomerne vysoká a zaplatíte za ne viac ako 500 €.

A práve z týchto dôvodov Amazfit Bip S nepodporujú funkciu EKG, ale podporujú funkciu PPG a sú vybavené optickým senzorom BioTracker PPG Biological Tracking Optical Sensor vyvinutým spoločnosťou Huami.

Amazfit Bip S sú vybavené biometrickým optickým senzorom BioTracker PPG vyvinutým spoločnosťou Huami pre 24-hodinové monitorovanie srdcovej frekvencie, sledovanie intervalu srdcovej frekvencie počas cvičenia a automatickú identifikáciu AI arytmií (vrátane fibrilácie predsiení).

A netreba zabudnúť, Amazfit Bip S sú vybavené systémom hodnotenia zdravotného stavu Huami-PAI, ktorý je jednoduchý a praktický. Poskytuje vám základné informácie bez komplikovaných údajov. Umožňuje vám tak pochopiť svoj fyzický stav aj bez vyššieho vzdelania v medicíne.

Často kladené otázky

Podporuje Amazfit Bip S funkciu EKG?

Amazfit Bip S nepodporujú funkciu EKG, ale podporujú funkciu PPG a sú vybavené optickým senzorom BioTracker PPG Biological Tracking Optical Sensor vyvinutým spoločnosťou Huami.

Akú metódu monitorovania srdcovej frekvencie používajú Amazfit Bip S?

Amazfit Bip S sú vybavené biometrickým optickým senzorom BioTracker PPG vyvinutým spoločnosťou Huami pre 24-hodinové monitorovanie srdcovej frekvencie, sledovanie intervalu srdcovej frekvencie počas cvičenia a automatickú identifikáciu AI arytmií (vrátane fibrilácie predsiení).

Aký systém hodnotenia zdravotného stavu majú Amazfit Bip S?

Amazfit Bip S sú vybavené systémom hodnotenia zdravotného stavu Huami-PAI, ktorý je jednoduchý a praktický. Poskytuje vám základné informácie bez komplikovaných údajov a umožňuje vám pochopiť svoj fyzický stav aj bez vyššieho vzdelania v medicíne.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

veľká noc

Najlepšie veľkonočné zľavy 2024

Veľká noc sa blíži a s ňou aj ďalšia séria zliav, pomocou ktorých môžete ušetriť. Premýšľate už teraz, čo by ste si vložili do svojho košíka a...

cvičenie

Akciové ponuky a zľavy na podporu zdravia a wellness

Pri nakupovaní tovarov a služieb sa mnohí z nás snažia ušetriť. Robíme tak využívaním rôznych aktuálne prebiehajúcich akcií alebo pomocou...

novoročný výpredaj

Najlepšie zimné výpredaje v roku 2024

Rovnako ako v iné roky, aj v roku 2024 je január a začiatok februára vyhradený hlavne na zaujímavé a výhodné výpredaje. Tie tlačia ceny produktov a...

vianočné darčeky

Vianočné darčeky na poslednú chvíľu: Čo kúpiť?

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy premýšľate, čo kúpiť svojim blízkym? Darček, ktorý si nájdu pod stromčekom, by mal byť osobný a od srdca....