Jesenné módne trendy roku 2019

jesenné outfity

Leto pomaly odchádza a nahrádza ho smutnejšie, no pritom rovnako krásne ročné obdobie, jeseň. Jeseň prichádza nielen s iným počasím, ale taktiež s novými trendmi v móde. Dnes si o nich niečo povieme.

Každé ročné obdobie prichádza s novými módnymi trendmi, ktoré si jednoducho zamilujete. My si dnes predstavíme niekoľko jesenných trendov, ktoré budú IN nadchádzajúce ročné obdobie.

Oversized kabáty

Veľké oversized kabáty sú niečo, čo budú v túto jeseň obrovským trhákom. Kým minulý rok boli veľmi obľúbené camel coats, tento rok to budú kabáty v rôznych farbách, najlepšie vo farbách hnedá, sivá, čierna či karamelová, a najmä v rôznych dĺžkach. Dôležité je však najmä to, aby boli strihy oversized, čo znamená, že sú o niekoľko čísel väčšie. Na tele vyzerajú skvelo, krásne dopĺňajú outfity a vyniknú na úplne každom.

Kostýmy

Kostýmy boli doteraz skôr kúskom, ktorý nosili ženy do práce. Tento rok sa to však všetko zmenilo a to najmä počas tejto jesene. Kostýmy v rôznych farbách, strihoch, veľkostiach a vzoroch si zamiluje snáď úplne každý.

Kostýmy sa však nemusia skladať len z blúzky, saka a sukní, ale taktiež z nohavíc a rôznych iných topov, ktoré si dáte pod sako. Môžete si pod ne obliecť napríklad elegantnú blúzku, tmavšiu košeľu alebo elegatné tielko. Snažte sa skombinovať minimalistické a jednoduché veci, ktoré k sebe idú.

Dlhé sukne

Máte radi sukne a začiatkom jesene sa ich nechcete zbaviť? Nemusíte sa ničoho báť. Väčšina dlhých sukní spĺňa aj stránku praktickosti a v chladnejších dňoch dokáže skvelo zahriať. Práve preto, ak aj vy uvažujete nad nejakou dlhou skňou na nadchádzajúce ročné obdobie, alebo nejakú máte, určite ju neskladajte a nelúčte sa s ňou!

Takéto dlhé sukne sú perfektné v kombinácií s vyššími čižmami alebo s čižmami nad členok.

Culottes

Hovoril vám už niekto o culottes? Sú to nohavice, ktorých dĺžka je kúsok pod koleno. Na jeseň sa dajú perfektne kombinovať s vysokými čižmami, ktoré navodia elegantný a štýlový vzhľad.

Okrem toho, culottes sú nohavice, ktoré si získali priazeň už pred niekoľkými rokmi. Doteraz sú stále veľmi obľúbené.

Kvety a romantické vzory

Tento zaujímavý trend k nám bude prúdiť ešte z leta. Mnohé ženy milujú romantické vzory a kvety, vďaka čomu sa ich nebudú musieť zbaviť ani počas jesene. Veľkou výhodou je však aj to, že práve tieto vzory prinesú do pochmúrnej a tmavej jesene aspoň trochu života. Celý outfit tak môžete jedným zaujímavým romantickým kúskom oživiť.

Je len na vás, ktorý kúsok bude obsahovať tieto vzory. Môže to byť tričko, blúzka, nohavice či sukňa. Výber je len na vás. K takémuto výraznému oblečeniu by ste však už mali kombinovať len jednoduché a jednofarebné kúsky.

Leopardí vzor

Mnohými nenávidený leopardí vzor sa tento rok vrátil v plnej sile. Dokonca aj ľudia, ktorí ho moc v láske nemali, si ho zamilovali. Dôvod je ten, že sa vrátil správnym spôsobom. Do outfitu sa dá totižto veľmi jednoducho zakomponovať. Môžete si vybrať sami, či chcete v tomto vzore celé šaty alebo len nejakú časť.

Často kladené otázky

Aké sú hlavné módné trendy na jeseň?

Hlavné módné trendy na jeseň zahŕňajú oversized kabáty, kostýmy, dlhé sukne, culottes, kvetinové a romantické vzory, a leopardí vzor.

Ako môžem skombinovať dlhé sukne na jeseň?

Dlhé sukne sú perfektné v kombinácii s vyššími čižmami alebo s čižmami nad členok. Takto zvýraznite elegantný a ženský vzhľad a udržíte sa v teple v chladnejších jesenných dňoch.

Ako môžem pridať leopardí vzor do svojho outfitu?

Leopardí vzor sa dá ľahko zakomponovať do vášho outfitu. Môžete si vybrať, či chcete v tomto vzore celé šaty alebo len nejakú časť, ako tričko, blúzka, nohavice alebo sukňa. K leopardímu vzoru sa odporúča kombinovať jednoduché a jednofarebné kúsky.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

crossbody kabelka

eObuv kabelky: Aké všetky prevedenia sú k dispozícii?

Pri nákupe kabeliek a ďalšieho príslušenstva máte k dispozícii veľa rôznych kamenných aj internetových obchodov. Jedným z nich je e-shop eObuv,...

topánky na opätku

eObuv zaujímavosti: Prekvapivé fakty o obľúbenom online obchode

Rovnako ako oblečenie, aj obuv si dnes môžete zaobstarať pohodlne z domova, bez toho, aby ste míňali energiu či čas prezeraním kamenných obchodov....

nákupná taška

Zaujímavosti, ktoré ste nevedeli o e-shope About You

Internetový obchod About You je jedným z najpopulárnejších na slovenskom trhu. Jeho široké portfólio, vysoká kvalita a výhodné ceny lákajú mnohých...

šaty

About You šaty: Aké kúsky si môžete zaobstarať z tohto internetového obchodu?

About You je obľúbený internetový obchod, ktorý má širokú ponuku zaujímavých kúskov za skvelé ceny. Vyberať si z nej môžu ako ženy, tak aj muži či...