Filmové novinky, ktoré by vám nemali ujsť

projektor

Ste milovníkom dobrých filmov? Rozhodne by vám v tomto prípade nemali ujsť tieto zaujímavé filmy, ktoré sa nedávno dostali alebo ešte len dostanú do kín.

Maleficent: Mistress of Evil

Prešlo päť rokov. Kráľovná čiernej mágie, Zloba, žije spokojne svoj život pričom jej vzťah s Ruženkou je skvelý. Síce sa zrodil z pomsty a zrady, teraz sa rozkvitol. Nenávisť medzi ľuďmi a kúzelnými stvoreniami nezmizla. Svadba medzi princom Filipom z kráľovstva je dôvodom k radosti a mnohí dúfajú, že vznikne spojenectvo medzi dvomi svetmi. Nečakaný zvrat udalostí však spraví, že dej filmu sa úplne zmení.

Film prichádza do kín 17. októbra a my sa už naň nevieme dočkať!

Vtedy v Hollywoode

V deviatom filme kultového režiséra Quentina Tarantina sa televízny herec (Leonardo DiCaprio) a jeho dlhoročný kaskadér (Brad Pitt) rozhodnú presadiť pri filme na konci zlatej éry Hollywoodu v roku 1969 v Los Angeles.

Film patrí medzi najlepšie filmy roku 2019, ktorý by ste rozhodne nemali premeškať. Stále ho môžete ešte stíhať v kinách.

Ad Astra

Brad Pitt putuje na vonkajší okraj slnečnej sústavy, aby zastavil hrozbu pre život na Zemi. Objavuje tam tajomstvá, ktoré spochybňujú povahu ľudskej existencie a naše miesto vo vesmíre. 22.storočie. Umelá inteligencia je integrovaná do všetkých priemyselných odvetví, Mesiac a Mars sú kolonizované, ľuďmi osídlené satelity obiehajú okolo Neptúnu, najvzdialenejšej planéty slnečnej sústavy. Na Zemi sa stavia nová babylónska veža. Je to anténa, ktorej koniec dosahuje až do vesmírneho priestoru a ktorá má slúžiť k vyhľadávaniu inteligentného mimozemského života. 

Ďalší film, ktorý stále stíhate v kinách, patrí medzi skvelé filmy nabité dejom a zvratmi. V hlavnej úlohe sa predstaví Brad Pitt, ktorý je zárukou dobrého a kultového filmu.

Leví kráľ

Milovali ste aj vy ako deti Levieho kráľa? Rozhodne by ste v tom prípade mali staviť na nové spracovanie, ktoré nedávno uviedol Walt Disney. Nádherná rozprávka stále beží v kinách a stíhate ju!

Walt Disney uvádza nové spracovanie legendárneho príbehu. V africkej savane sa narodí malý Simba, syn levieho kráľa Mufasu. Malý princ zbožňuje svojho otca a postupne sa učí, ako sa stať dobrým panovníkom. Nie každý v kráľovstve je však jeho príchodom nadšený. Mufasov brat Scar, ktorý mal byť pôvodne následníkom, má vlastný temný plán, ako sa dostať na trón... Levia skala sa stane svedkom súboja plného intríg, ktorý končí tragédiou a Simbovým vyhnanstvom. Malý lev sa náhle musí postarať sám o seba. S pomocou nových priateľov – bezstarostnej dvojice Timon a Pumba – Simba pomaly dospieva a pripravuje sa vziať si to, čo mu právoplatne náleží.

IT 2

Máte radi horory? Rozhodne by ste mali staviť na pokračovanie kultového hororu IT, ktorý si zamilovali mnohí.

V pokračovaní najúspešnejšieho hororu všetkých čias sa do mesta Derry vracia zlo a členovia Klubu núl budú musieť opäť spojiť svoje sily na mieste, kde to všetko začalo. Od hrôzostrašných udalostí ubehlo 27 rokov. Členovia Klubu núl sa rozišli a žijú si vlastné životy. Mike ako jediný ostal v rodnom meste a je nútený zvolať ostatných členov klubu späť do Derry, kde budú spoločne opäť čeliť zlu. Všetci sú poznamenaní hrôzostrašnými zážitkami z minulosti, každý z nich bude musieť preto opäť prekonať svoj najsilnejší strach a čeliť klaunovi, ktorý je teraz nebezpečnejší ako kedykoľvek predtým.

Často kladené otázky

Ktoré filmy by som si nemal nechať ujsť?

Určite by ste nemali premeškať filmy ako Maleficent: Mistress of Evil, Ktosi raz v Hollywoode, Ad Astra, Leví kráľ a IT 2. Všetky tieto filmy ponúkajú zaujímavé príbehy a patria medzi najlepšie filmy tohto roku.

Kedy príde do kín Maleficent: Mistress of Evil?

Film Maleficent: Mistress of Evil prichádza do kín 17. októbra. Tento film pokračuje v príbehu Zloby a Ruženky, ktorý bol založený na pomste a zrade, ale teraz sa rozkvitol do skvelého vzťahu.

O čom je film Ad Astra?

Ad Astra sleduje Brad Pitta, ktorý putuje na vonkajší okraj slnečnej sústavy, aby zastavil hrozbu pre život na Zemi. Po ceste objavuje tajomstvá, ktoré spochybňujú povahu ľudskej existencie a naše miesto vo vesmíre. Film patrí medzi skvelé filmy nabité dejom a zvratmi, s účinkovaním Brada Pitta v hlavnej úlohe.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

veľká noc

Najlepšie veľkonočné zľavy 2024

Veľká noc sa blíži a s ňou aj ďalšia séria zliav, pomocou ktorých môžete ušetriť. Premýšľate už teraz, čo by ste si vložili do svojho košíka a...

cvičenie

Akciové ponuky a zľavy na podporu zdravia a wellness

Pri nakupovaní tovarov a služieb sa mnohí z nás snažia ušetriť. Robíme tak využívaním rôznych aktuálne prebiehajúcich akcií alebo pomocou...

novoročný výpredaj

Najlepšie zimné výpredaje v roku 2024

Rovnako ako v iné roky, aj v roku 2024 je január a začiatok februára vyhradený hlavne na zaujímavé a výhodné výpredaje. Tie tlačia ceny produktov a...

vianočné darčeky

Vianočné darčeky na poslednú chvíľu: Čo kúpiť?

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy premýšľate, čo kúpiť svojim blízkym? Darček, ktorý si nájdu pod stromčekom, by mal byť osobný a od srdca....