Doplnky s hlbokým významom. Ktorý by ste mali nosiť vy?

mušľové doplnky

Doplnky majú vždy skrášliť zovňajšok človeka. Majú doplniť outfit a nejako zvýrazniť všetko to, čo nosíme. Existujú však aj také doplnky, ktoré majú omnoho hlbší význam. Okrem toho, že vyzerajú skvelo tak nosíte so sebou vždy niečo, čo pre vás niečo znamená. Alebo nosíte šperk, ktorým si môžete privolať do svojho života niečo, po čom ste už dlho túžili.

Kým niektorí nosia stále tie isté doplnky, ktoré pre nich znamenajú spomienky, ľudí alebo rodinu, mnohí svoje šperky menia. Či už patríte do prvej alebo druhej skupiny, rozhodne by vám nemali chýbať aj šperky, ktoré majú hlbší význam.

Srdce ako symbol lásky

Asi nie je žiadnym prekvapením, keď povieme, že srdce je univerzálnym symbolom lásky. Ak ho človek dostane ako dar, väčšinou vyjadruje náklonnosť alebo lásku od rodičov, rodiny alebo kamarátov. Symbol srdca však neznamená len to. Mnoho ľudí verí, že práve vďaka tomuto symbolu si do svojho života môže pritiahnuť lásku. Ak cítite aj vy, že kus tohto citu chýba aj vo vás alebo vo vašom vzťahu, srdce je skvelým symbolom, ktorý by ste mali nosiť.

Motýľ ako symbol odvahy

Potrebovali by ste aspoň trochu odvahy? Stavte na motýľa, ktorý by vám mohol priniesť do života odvahu a mohol by vám pomôcť vystúpiť z komfortnej zóny. Odpútate sa tak od svojho starého života a môžete ísť za svojimi snami.

Motýľ by vám mohol pomôcť otvoriť dvere, ktoré by mali byť mohli byť zatvorené pred novými príležitosťami.

Hodinky ako symbol úspešnej ženy

Hodinky sú bežným kúskom, ktorý nosí snáď každý z nás. Je to príjemný doplnok, ktorý má skvelú praktickú stránku. Práve hodinky sú považované za doplnok, ktorý nosia úspešní a vyššie postavení ľudia. Zaobstarajte si kvalitné a dobré hodinky, ktoré budete môcť nosiť úplne všade so sebou a skvelo doplnia váš outfit. Okrem toho, budete so sebou nosiť aj symbol, ktorý vám pomôže plniť si akékoľvek sny.

Daniel Wellington hodinky Oxford Timestore.sk
Daniel Wellington hodinky Southampton Timestore.sk
Náramky Daniel Wellington Timestore.sk

Kríž ako znak ochrany pred zlými energiami

Kríž má viacero významov. Pre mnohých je to znak viery a náboženstva, pre iných napríklad aj znak ochrany pred zlými energiami. Už naši predkovia verili, že najmocnejším zo symbolov je kríž. Ten ich mal ochraňovať pred rôznymi zlými silami a energiami, ktoré by ich mohli napadnúť. Tento symbol je známy doteraz, vďaka čomu ho veľa ľudí neustále so sebou nosí.

Okrem toho, podobný význam majú aj anjeli alebo anjelské krídla. Ak nechcete kríž, môžete staviť na krídla.

Prevrátený trojuholník ako symbol ženskosti

Chcete podčiarknuť svoju ženskosť? Stavte na prevrátený trojuholník, ktorý je dnes taktiež veľmi obľúbeným motívom, ktorý sa nosí. Práve tento trojuholník symbolizuje ženskosť, eleganciu a pôvab. Rovnaký význam má aj nežná labuť, ktorú by ste mali nosiť na krku taktiež. Tá vyzerá krásne, jemne a zamilujú si ju ženy vo všetkých vekových kategóriách.

Strom života ako symbol rodiny

Chcete, aby bola vaša rodina zdravá alebo si ju chcete založiť? Symbolom rodiny je strom života, ktorý vyzerá krásne ako na náhrdelníku, tak aj na náramku. Skvelo sa hodí ku každej príležitosti. Môžete ho mať na krku takmer neustále a nosiť so sebou krásny symbol, ktorý svedčí každému.

Často kladené otázky

Aký symbol z doplnkov reprezentuje lásku?

Srdce je univerzálnym symbolom lásky. Nosí sa nielen pre vyjadrenie náklonnosti alebo lásky od blízkych ľudí, ale aj pre pritiahnutie lásky do vlastného života.

Ktorý symbol na šperku môže poskytnúť odvahu a pomôcť vystúpiť zo komfortnej zóny?

Motýľ je symbolom odvahy a môže pomôcť prekonať strach, vystúpiť zo komfortnej zóny a ísť za svojimi snami alebo novými príležitosťami.

Aký symbol nesie význam ochrany pred zlými energiami a silami?

Kríž je znakom ochrany pred zlými energiami a silami. Okrem náboženského významu môže fungovať aj ako symbol ochrany pre nositeľa. Anjeli alebo anjelské krídla sú ďalším alternatívnym symbolom ochrany.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

crossbody kabelka

eObuv kabelky: Aké všetky prevedenia sú k dispozícii?

Pri nákupe kabeliek a ďalšieho príslušenstva máte k dispozícii veľa rôznych kamenných aj internetových obchodov. Jedným z nich je e-shop eObuv,...

topánky na opätku

eObuv zaujímavosti: Prekvapivé fakty o obľúbenom online obchode

Rovnako ako oblečenie, aj obuv si dnes môžete zaobstarať pohodlne z domova, bez toho, aby ste míňali energiu či čas prezeraním kamenných obchodov....

nákupná taška

Zaujímavosti, ktoré ste nevedeli o e-shope About You

Internetový obchod About You je jedným z najpopulárnejších na slovenskom trhu. Jeho široké portfólio, vysoká kvalita a výhodné ceny lákajú mnohých...

šaty

About You šaty: Aké kúsky si môžete zaobstarať z tohto internetového obchodu?

About You je obľúbený internetový obchod, ktorý má širokú ponuku zaujímavých kúskov za skvelé ceny. Vyberať si z nej môžu ako ženy, tak aj muži či...