Ako telefonovať prostredníctvom Xiaomi Mi AI reproduktoru?

tablet

Xiaomi Mi AI Mini Speaker je o niečo menšia verzia modelu Mi AI Speaker, ktorý prišiel na trh minulý rok. Reproduktor meria 90 x 90 x 50 milimetrov a váži 210 gramov. K dispozícií je len v bielej farbe, ale jeho telo je odolné voči nečistotám. V hornej časti sú štyri mikrofóny a tlačidlá na ovládanie hlasitosti, stlmenie mikrofónu a prehrávanie/pozastávanie. Uprostred je LED svetlo, ktoré pri používaní svieti.

Reproduktory Xiaomi v súčasnosti dokážu len odpovedať na telefónne hovory. Nedá sa z nich bohužiaľ telefonovať. Môžete volať len prostredníctvom aplikácie Xiao Ai App, ktorú si musíte nainštalovať. Na tejto strane tak budete môcť prijímať hovory.

Inteligentné reproduktory Xiaomi Ai Bluetooth patria medzi inteligentné hardvérové produkty uvádzané na trh spoločnosťou Xiaomi. Nie sú to len obyčajné reproduktory, ale reproduktory s umelou inteligenciou, ktoré majú vstavaného hlasového asistenta. Takto môžete dosiahnuť interakciu človeka s počítačom. Zjednodušene povedané, je to inteligentný reproduktor s umelou inteligenciou.

Uvádza sa, že reproduktory Xiaomi Mi AI od značky Xiaomi a prieskumného laboratória spolu vytvorili reproduktor, ktorý má vstavaných šesť digitálnych mikrofónov. Tie podporujú 360-stupňový zvuk, kruhový dotyk a farebné krúžky. Technológia tvarovania lúčov môže účinnej zabrániť rušeniu a realizovať hlasové ovládanie na veľké vzdialenosti.

Reproduktor podporuje veľké množstvo internetového obsahu, vrátane hudby online, detských príbehov, románov či rozhlasových staníc. Stačí len zakričať Xiao Ai a následne to, čo potrebujete reproduktoru zadať. Vyhľadajte svoju hudbu, audio knihy či veľké množstvo iných vecí, ktoré potrebujete. Môžete si nastaviť budík, hlasovú poznámku a množstvo ďalšieho.

Často kladené otázky

Aké sú parametre Xiaomi Mi AI Mini Speaker?

Xiaomi Mi AI Mini Speaker má rozmery 90 x 90 x 50 milimetrov a váži 210 gramov. Je dostupný iba v bielej farbe a jeho telo je odolné voči nečistotám. V hornej časti sa nachádzajú štyri mikrofóny a tlačidlá na ovládanie hlasitosti, stlmenie mikrofónu a prehrávanie/pozastávanie.

Čo je prieskumné laboratórium spoločnosti Xiaomi?

Prieskumné laboratórium spoločnosti Xiaomi spolupracuje so značkou Xiaomi na vývoji inteligentných reproduktorov, ako je Xiaomi Mi AI. Výsledkom ich spolupráce je reproduktor so šiestimi digitálnymi mikrofónmi, ktoré podporujú 360-stupňový zvuk, kruhový dotyk a farebné krúžky, ako aj technológiu tvarovania lúčov na zvýšenie účinnosti hlasového ovládania na veľké vzdialenosti.

Ako môžem používať Xiaomi Mi AI Mini Speaker?

Xiaomi Mi AI Mini Speaker je inteligentný reproduktor s umelou inteligenciou a vstavaným hlasovým asistentom. Môžete ho používať na prehrávanie hudby, detských príbehov, románov či rozhlasových staníc prostredníctvom hlasových príkazov. Stačí zavolať na Xiao Ai a potom zadať požadovaný obsah. Reproduktor môže tiež fungovať ako budík, hlasová poznámka a mnoho ďalších funkcií. Však so zariadením nie je možné telefonovať priamo, telefónne hovory môžete len prijímať prostredníctvom aplikácie Xiao Ai App.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

počítač

Okay elektronika: Aké výrobky má obľúbený e-shop v ponuke?

Internetový obchod Okay je známy svojou širokou ponukou spotrebnej elektroniky od mnohých, známych aj menej známych značiek. Z jeho ponuky si...

elektronika

Okay zaujímavosti: Informácie, o ktorých ste možno nevedeli

Nakupovanie spotrebnej elektroniky je dnes jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. K dispozícii je veľké množstvo internetových obchodov, v ktorých si...

prehliadanie webu

Anonymné prehliadanie: Čo to je a ako naozaj funguje?

Anonymné prehliadanie, niekedy označované aj ako inkognito režim, dnes využíva veľké množstvo používateľov s cieľom získať vyššiu úroveň anonymity...

Macbook

Najlepšie notebooky roka 2023

Rok 2023 je tu a s ním aj novinky vo svete spotrebnej elektroniky. Mnohé značky stihli v posledných mesiacoch vydať nové modely mobilných telefónov...