Ako spraviť z Xiaomi Mi Band 4 ovládač na kameru v Android telefóne?

inteligentné hodinky

Xiaomi Mi Band 4 je bezpochyby najobľúbenejší inteligentný fitness náramok roku 2019, ktorý prekvapivo zaútočil na trh a do vášho zápästia priniesol ďalšie možnosti v používaní a ovládaní. Vďaka vstavanému rozhraniu Bluetooth ho môžete používať aj na ovládanie ďalších zariadení, napríklad hudby v telefóne. Podporuje však Xiaomi Mi Band 4 možnosť ovládať kameru Android telefónov?

V Xiaomi Mi Band 4 v skutočnosti neexistuje žiadna predvolená funkcia diaľkového ovládania. Kameru telefónu tak nie je možné ovládať pomocou Mi Band 4. Pravdou však je, že svoj náramok môžete zmeniť na diaľkový ovládač pre fotoaparát telefónu pomocou aplikácie tretej strany, Mi Band Selfie. (tiež pomenované ako Mi Band 2/3/4 a Amazfit Selfie APP)

Ako používať funkciu vzdialeného fotoaparátu na náramku Xiaomi Mi Band 4?

Krok 1: Začnite sťahovaním Mi Band Selfie z Obchodu Play. Je zadarmo a funguje aj s Mi Band 2, 3 a 4. Táto aplikácia, bohužiaľ, nie je k dispozícii pre iOS a obmedzuje sa iba na telefóny s Androidom.

Krok 2: Prepojte aplikáciu Mi Band Selfie s telefónom pomocou adresy Bluetooth Mi Band 4. Adresu Mi Band Bluetooth nájdete v aplikácii Mi-Fit. (Prejdite na aplikáciu Mi Fit> klepnite na Profil> klepnite na pásmo Mi Fit a prejdite naspodok> skopírujte adresu Bluetooth.)

Krok 3: Potom sa vráťte do aplikácie Mi Band Selfie a prilepte adresu Bluetooth vedľa poľa MAC a pripojte ju k aplikácii.

náramok Xiaomi Mi Band 4

Krok 4: Klepnite na tlačidlo Pripojiť, náramok vibruje po úspešnom spárovaní s aplikáciou alebo pošle upozornenie na potvrdenie spárovania.

Krok 5: Na rozdiel od názvu, aplikácia Mi Band Selfie nemá zabudovanú možnosť pre fotoaparát. Je to len aplikácia umožňujúca ovládanie ďalších zariadení. Na to, aby ste mohli robiť fotografie, si musíte stiahnuť ďalšiu podporovanú aplikáciu pre fotoaparáty tretích strán. Celkovo existujú 4, ktoré sú kompatibilné s aplikáciou Mi Band Selfie:

  • Open Camera
  • Circle Camera
  • Night Selfie Camera
  • Bacon Camera

Po nainštalovaní ktorejkoľvek z týchto aplikácií pre fotoaparáty ju jednoducho spustite. Teraz už môžete kliknúť na aplikáciu Mi Band 4, kde uvidíte možnosť ovládania fotoaparátu.

Často kladené otázky

Môže Xiaomi Mi Band 4 ovládať kameru Android telefónov?

V Xiaomi Mi Band 4 v skutočnosti neexistuje žiadna predvolená funkcia diaľkového ovládania kamery telefónu. Avšak svoj náramok môžete zmeniť na diaľkový ovládač pre fotoaparát telefónu pomocou aplikácie tretej strany, Mi Band Selfie.

Ako môžem na svojom Xiaomi Mi Band 4 používať funkciu vzdialeného fotoaparátu?

Na používanie funkcie vzdialeného fotoaparátu na náramku Xiaomi Mi Band 4 budete potrebovať: 1. Stiahnuť aplikáciu Mi Band Selfie z Obchodu Play. 2. Prepojiť aplikáciu Mi Band Selfie s telefónom pomocou adresy Bluetooth Mi Band 4. 3. Prilepiť adresu Bluetooth vedľa poľa MAC a pripojiť ju k aplikácii. 4. Kliknúť na tlačidlo Pripojiť a potvrdiť spárovanie. 5. Nainštalujte jednu zo štyroch kompatibilných aplikácií pre fotoaparáty: Open Camera, Circle Camera, Night Selfie Camera alebo Bacon Camera a spustite ju, teraz môžete ovládať fotoaparát pomocou aplikácie Mi Band 4.

Je aplikácia Mi Band Selfie dostupná pre iOS?

Aplikácia Mi Band Selfie, bohužiaľ, nie je k dispozícii pre iOS a obmedzuje sa iba na telefóny s Androidom.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

počítač

Okay elektronika: Aké výrobky má obľúbený e-shop v ponuke?

Internetový obchod Okay je známy svojou širokou ponukou spotrebnej elektroniky od mnohých, známych aj menej známych značiek. Z jeho ponuky si...

elektronika

Okay zaujímavosti: Informácie, o ktorých ste možno nevedeli

Nakupovanie spotrebnej elektroniky je dnes jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. K dispozícii je veľké množstvo internetových obchodov, v ktorých si...

prehliadanie webu

Anonymné prehliadanie: Čo to je a ako naozaj funguje?

Anonymné prehliadanie, niekedy označované aj ako inkognito režim, dnes využíva veľké množstvo používateľov s cieľom získať vyššiu úroveň anonymity...

Macbook

Najlepšie notebooky roka 2023

Rok 2023 je tu a s ním aj novinky vo svete spotrebnej elektroniky. Mnohé značky stihli v posledných mesiacoch vydať nové modely mobilných telefónov...