Ako spárovať AirPods Pro k PS4 a PS4 Pro?

airpods

Apple AirPods Pro sa radia k najlepším Bluetooth slúchadlám roku 2019. Sú skvelým doplnkom, ktorý pracuje bezchybne s každým zariadením Apple. Je jedno, či máte iPhone, Macbook či iPad. Ako však fungujú v prípade, že ich chcete spárovať s inými výrobkami, napríklad PS4 alebo PS4 Pro?

Xbox

Dajú sa Apple AirPods Pro spárovať s PS4 a PS4 Pro?

Skutočnosť je taká, že pripojenie AirPods Pro k inému produktu, ako napríklad PlayStation 4 nie je vôbec jednoduché. Dôvodom je to, že PS4 má niekoľko chýbajúcich funkcií. Jednou z nich je schopnosť pripojiť akékoľvek Bluetooth slúchadlá. V ponuke je len malý výber licencovaných možností, ktoré fungujú.

Našťastie, existuje lacné príslušenstvo, ktoré tento problém dokáže vyriešiť. Vďaka nemu získate možnosť pripojiť vaše AirPods Pro. Týmto príslušenstvom je Wireless Bluetooth Dongle for PS4.

Ako pripojiť AirPods Pro k PS4 a PS4 Pro?

Krok č.1: Pripojte príslušenstvo Wireless Bluetooth Dongle for PS4 do USB portu PS4 alebo PS4 Pro. Tento port nájdete na prednej strane konzoly.

Krok č. 2: Počkajte, kým hardvérový kľúč nezačne blikať na modro, čo naznačuje, že je k dispozícií režim párovania.

Krok č. 3: Otvorte kryt puzdra AirPods Pro.

Krok č. 4: Stlačte a podržte párovacie tlačidlo na zadnej strane nabíjacieho puzdra AirPods Pro.

Krok č. 5: AirPods Pro sa vám teraz párujú s konzolou PS4 alebo PS4 Pro. Toto párovanie je indikované neprerušovaným modrým svetlom na konzole.

Krok č. 6: Vložte adaptér mikrofónu do 3,5 mm portu PS4.

Krok č. 7: Váš systém PS4 zobrazí správu potvrdzujúcu toto pripojenie.

Krok č. 8: Vaše AirPods sú teraz pripojené, čo vám umožní počúvať a hovoriť cez ne počas používania PS4 alebo PS4 Pro.

Xbox ovládač

Zhrnutie

Pripojenie AirPods Pro k PS4 alebo PS4 Pro je síce trochu komplikované, no rozhodne nie je náročné. Na to, aby sa vám celý proces podaril, je potrebné zakúpiť si bezdrôtové príslušenstvo Wireless Bluetooth Dongle for PS4.

Často kladené otázky

Dajú sa Apple AirPods Pro spárovať s PS4 a PS4 Pro?

Áno, dajú sa spárovať, avšak nie priamo. Na pripojenie AirPods Pro k PS4 alebo PS4 Pro potrebujete špeciálne príslušenstvo - Wireless Bluetooth Dongle for PS4.

Ako pripojiť Apple AirPods Pro k PS4 alebo PS4 Pro?

Postupujte podľa týchto krokov: 1. Pripojte Wireless Bluetooth Dongle for PS4 do USB portu konzoly. 2. Počkajte, kým dongle nezačne blikať modro. 3. Otvorte kryt puzdra AirPods Pro. 4. Stlačte a podržte párovacie tlačidlo na zadnej strane nabíjacieho puzdra AirPods Pro. 5. AirPods Pro sa párujú s konzolou, čo je indikované modrým svetlom. 6. Vložte adaptér mikrofónu do 3,5 mm portu PS4. 7. Systém PS4 zobrazí správu potvrdzujúcu pripojenie. 8. Vaše AirPods sú pripojené a môžete ich používať počas hrania na konzole.

Aké príslušenstvo je potrebné pre pripojenie AirPods Pro k PS4 alebo PS4 Pro?

Potrebujete Wireless Bluetooth Dongle for PS4, ktorý sa pripojí do USB portu konzoly. Tento dongle umožňuje pripojenie AirPods Pro k PS4 a PS4 Pro.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

počítač

Okay elektronika: Aké výrobky má obľúbený e-shop v ponuke?

Internetový obchod Okay je známy svojou širokou ponukou spotrebnej elektroniky od mnohých, známych aj menej známych značiek. Z jeho ponuky si...

elektronika

Okay zaujímavosti: Informácie, o ktorých ste možno nevedeli

Nakupovanie spotrebnej elektroniky je dnes jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. K dispozícii je veľké množstvo internetových obchodov, v ktorých si...

prehliadanie webu

Anonymné prehliadanie: Čo to je a ako naozaj funguje?

Anonymné prehliadanie, niekedy označované aj ako inkognito režim, dnes využíva veľké množstvo používateľov s cieľom získať vyššiu úroveň anonymity...

Macbook

Najlepšie notebooky roka 2023

Rok 2023 je tu a s ním aj novinky vo svete spotrebnej elektroniky. Mnohé značky stihli v posledných mesiacoch vydať nové modely mobilných telefónov...