Ako sa obliecť pohodlne, no pritom stále trendy? Stavte na tieto kúsky!

domáci outfit

Súčasná situácia nás všetkých drží doma. Ak nemusíme, nikam zbytočne nechodíme. Rušíme množstvo pripravených plánov a snažíme sa pracovať doma. Tento stav, ktorý v našom živote nastal, má však jednu výhodu. Doma môžeme byť oblečení pohodlne. Nemusíme sa každé ráno chystať a obliekať si formálne oblečenie.

oblečenie

Nevhodný vplyv na psychiku

Bohužiaľ, výhoda, že sa nemusíme každé ráno chystať do práce či do školy, má aj tienistú stránku. Nevplýva dobre na našu psychiku. Jednoducho povedané, na to, aby sme boli produktívni, potrebujeme mať určitý časový harmonogram a plán.

Počas bežných pracovných dní je to jednoduché. Sami si to často ani neuvedomujeme. Ráno vstaneme, oblečieme sa a vyrazíme do práce. Predtým možno stihneme raňajky. Poprípade sa naraňajkujeme v práci.

Bežný deň v práci je rýchly. Človek ani len nestíha sledovať hodiny. Odrazu je čas ísť domov. Pobalíme si veci a vyberieme sa domov, kde máme iné povinnosti, ako napríklad upratovanie.

Takýto kolobeh či rutina je pre mnohých ubíjajúca, no na druhej strane nám určitým spôsobom rozdeľuje deň. Pomáha nám v tom, aby sme zostali organizovaní a produktívni.

V prípade, že sme stále doma, si deň často nevieme rozdeliť. Niektorí ľudia sú v tzv. time managemente veľmi dobrí. Väčšina, ktorá však bola zvyknutá pracovať klasicky v práci, si čas rozdeliť nevie.

Pracovný život sa odrazu pletie s tým osobným. Nehovoriac o tom, že nesprávne oblečenie vie na našu psychiku pôsobiť ešte horšie.

tričko a nohavice

Zostať v pyžame je to najhoršie, čo môžete urobiť

Pyžamo na našu psychiku pôsobí ako určitý uspávajúci prostriedok. Keď si ho oblečiete, telu dávate jasne najavo, že o chvíľu pôjdete do postele. Ak v ňom zostanete aj dlho po tom, ako sa zobudíte a budete v ňom dokonca pracovať, vaša produktivita sa bude pomaly znižovať.

Rovnako pôsobí aj pracovanie na posteli. Posteľ je pre náš mozog miesto, kde spíme a oddychujeme. Ak si notebook na toto miesto vezmete a budete na ňom pracovať, vaše telo bude zmätené.

Namiesto toho, aby ste ráno vstali a za počítač si sadli v pyžame, sa prezlečte a spravte si kávu.

Čo si však obliecť?

Doma vás nikto nevidí. Oblečené môžete mať čokoľvek. Ak sa však chcete pri pracovaní cítiť dobre, zvoľte pohodlné, no pritom štýlové oblečenie.

O akom oblečení hovoríme? Máte pre vás presné tipy, čo si obliecť.

Pohodlný komplet

Komplety sú túto sezónu obľúbeným kúskom, ktorý si podmanil množstvo ľudí. Je jedno v akej farbe sú. Zvoľte pohodlné teplákové nohavice a k nim rovnaké tričko. Poprípade, komplety nájdete aj v inom materiáli. Nielen v teplákovine. Myslite však na to, že musia byť pohodlné.

Cyklistické šortky

Pre niekoho hit sezóny, pre iných nenávidený kúsok. Tak či onak, cyklistické šortky sú veľmi príjemné a pohodlné. Dobre sa v nich sedí aj chodí. V prípade, že budete musieť vybehnúť niekam von, si k nim oblečte len klasické tričko alebo mikinu.

Voľné šaty

Počas posledných teplých dní môžete využiť aj maxi šaty. Tie sú voľné a pohodlné. Veľmi dobre sa v nich sedí aj chodí. Hodia sa každej postave a dokážu zakryť aj kilá navyše. Budete v nich vyzerať štýlovo a moderne.

Boyfriend tepláky

Ak túžite po tej najvyššej pohodlnosti, zvoľte boyfriend tepláky. Tie sú charakteristické tým, že sú širšie. Poskytujú tak dostatok miesta a nie sú príliš upnuté.

Zhrnutie

Je jedno, či pracujete z domu alebo len chcete pohodlie počas bežných dní, keď sa z práce vrátite. Tieto módne tipy vám ponúknu pohodlné, no pritom trendy oblečenie, v ktorom sa budete cítiť perfektne.

Často kladené otázky

Ako vplyva na našu psychiku to, že sme stále doma a nepracujeme v klasickom pracovnom prostredí?

Stále byť doma môže mať negatívny vplyv na našu psychiku, pretože často nevieme efektívne rozdeliť pracovný a osobný život. Keď pracujeme klasicky v práci, naša rutina nám pomáha zostať organizovaní a produktívni. Keď sme doma, časový harmonogram a plán môžu byť znesrovnávané, čo vedie k zmätenej a menej produktívnej mysli.

Prečo je dôležité premýšľať o tom, čo si obliekame, keď pracujeme z domu?

Nesprávne oblečenie môže mať negatívny vplyv na našu psychiku a produktivitu. Zostať v pyžame alebo pracovať na posteli môže spôsobiť, že naše telá a mozgy budú zmätené, čo často vedie k zníženiu produktivity. Preto je dôležité si aj pri práci z domu obliecť čosi pohodlné, ale zároveň štýlové.

Aké trendy a pohodlné oblečenie je ideálne pre prácu z domu?

Na prácu z domu sa odporúčajú napríklad pohodlné komplety, cyklistické šortky, voľné šaty či boyfriend teplákové nohavice. Tieto kúsky oblečenia ponúkajú vysokú mieru pohodlia, no zároveň v nich budete vyzerať štýlovo a moderne.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

crossbody kabelka

eObuv kabelky: Aké všetky prevedenia sú k dispozícii?

Pri nákupe kabeliek a ďalšieho príslušenstva máte k dispozícii veľa rôznych kamenných aj internetových obchodov. Jedným z nich je e-shop eObuv,...

topánky na opätku

eObuv zaujímavosti: Prekvapivé fakty o obľúbenom online obchode

Rovnako ako oblečenie, aj obuv si dnes môžete zaobstarať pohodlne z domova, bez toho, aby ste míňali energiu či čas prezeraním kamenných obchodov....

nákupná taška

Zaujímavosti, ktoré ste nevedeli o e-shope About You

Internetový obchod About You je jedným z najpopulárnejších na slovenskom trhu. Jeho široké portfólio, vysoká kvalita a výhodné ceny lákajú mnohých...

šaty

About You šaty: Aké kúsky si môžete zaobstarať z tohto internetového obchodu?

About You je obľúbený internetový obchod, ktorý má širokú ponuku zaujímavých kúskov za skvelé ceny. Vyberať si z nej môžu ako ženy, tak aj muži či...