Ako pripojiť slúchadlá Samsung Galaxy Buds k zariadeniam?

mobil

Samsung Galaxy Buds sú bezdrôtové slúchadlá, ktoré sa dokážu pomocou bluetooth technológie pripojiť k vášmu zariadeniu a následne vám prehrať hudbu či dokonca poskytnúť možnosť telefonovania. Toto sú kroky, ako tieto slúchadlá môžete pripojiť nielen k Samsungu, ale takisto aj iným Android zariadeniam.

Ako pripojiť slúchadlá k zariadeniam Samsung po prvýkrát

Pripojenie je veľmi jednoduché a zvládne to úplne každý. Povedzme si na začiatok rovno to, ako ich pripojíte prvýkrát k mobilnému zariadeniu Samsung.

  1. Skontrolujte smer každého slúchadla a potom ich správne vložte do príslušného otvoru v puzdre na nabíjanie. Následne puzdro zatvorte. Ak indikátor batérií na slúchadlá nebliká, nabite kryt nabíjania na nabíjačku po dobu viac ako 10 minút.
  2. Následne puzdro otvorte. Slúchadlá automaticky prejdú do režimu párovania Bluetooth s mobilným zariadením, kde by sa vám malo zobraziť kontextové okno. Ak sa nezobrazí, musíte chvíľku počkať alebo ísť do nastavení, kde si nájdete sekciu Bluetooth a následne si tam nájdete práve tieto slúchadlá.
  3. V mobilnom zariadení kliknite na prepojenie v kontextovom okne, ktoré sa vám zobrazilo. Tieto okná sa však zobrazujú len na zariadeniach Samsung so systémom Android 7.1.1. alebo novším a s nainštalovanou aplikáciou Samsung Connect.
  4. Dokončite pripojenie podľa pokynov na obrazovke.

Pripojenie slúchadiel k inému Android zariadeniu

Pripojenie na iné zariadenia je takisto veľmi jednoduché.

  1. Na svojom mobilnom zariadení si spustite aplikáciu Galaxy Wearable. Ak ju stiahnutú nemáte, stiahnite si ju.
  2. Skontrolujte smer každého slúchadla, potom ho správne vložte do puzdra na nabíjanie a zatvorte puzdro. Ak indikátor batérií na slúchadlá nebliká, napojte kryt nabíjania na nabíjačku po dobu viac ako 10 minút.
  3. Otvorte puzdro a slúchadlá sa automaticky prepnú do režimu párovania s technológiou Bluetooth.
  4. Na mobilnom zariadení si spustite aplikáciu Galaxy Wearable a podľa pokynov na obrazovke dokončite pripojenie.

Informácie, o ktorých by ste mali vedieť

  • Ak slúchadlá nie sú pripojené k mobilnému zariadeniu do troch minpt, režim párovania sa vypne. Znova teda musíte kryt zatvoriť a otvoriť, aby sa zapol.
  • Ak sa chcete pri napájaní pripojiť k inému zariadeniu, musíte ísť do aplikácie, kde si prepojenie prehodíte.
  • Ak slúchadlá nie sú pripojené k mobilnému zariadeniu, vyskakovacie okno pripojenia sa nezobrazí alebo mobilné zariadenie nemôže nájsť slúchadlá, klepnite na dotykovú plochu oboch slúchadiel a manuálne tak vstúpite do párovania Bluetooth. Pri vstupe do režimu párovania budete počuť zvuk (ak slúchadlá máte v ušiach).
  • Spôsob pripojenia sa líši v závislosti od zariadenia a verzie softvéru.
  • Aplikáciu Galaxy Wearable môžete sťahovať iba na mobilné zariadenia so systémom Android 5.0 alebo novším. Takisto musíte mať dostatok pamäte a to 1,5 GB RAM a viac.

Často kladené otázky

Ako pripojiť Samsung Galaxy Buds k zariadeniam Samsung po prvýkrát?

Na pripojenie Samsung Galaxy Buds ku vášmu Samsung telefónu najprv skontrolujte smer slúchadiel a vložte ich správne do nabíjacieho puzdra. Potom puzdro zatvorte a nabite pokiaľ indikátor batérie na slúchadlách nebliká. Potom otvorte puzdro a slúchadlá automaticky prejdú do režimu párovania Bluetooth. Vo vašom mobilnom zariadení kliknite na prepojenie v kontextovom okne, ktoré sa vám zobrazilo, a postupujte podľa pokynov na obrazovke.

Ako pripojiť Samsung Galaxy Buds k iným Android zariadeniam?

Na pripojenie Samsung Galaxy Buds k iným Android zariadeniam najprv stiahnite aplikáciu Galaxy Wearable, ak ju nemáte. Potom rovnako ako pri pripojení k Samsung zariadeniu vložte slúchadlá do puzdra a nabite ich. Otvorte puzdro a slúchadlá sa prepnú do režimu párovania Bluetooth. Spustite aplikáciu Galaxy Wearable na vašom mobilnom zariadení a postupujte podľa pokynov na obrazovke pre dokončenie pripojenia.

Čo robiť, ak sa slúchadlá nepripoja k mobilnému zariadeniu?

Ak sa slúchadlá nebudú pripájať k vašemu mobilnému zariadeniu, zatvorte a znovu otvorte puzdro so slúchadlami. Ak stále nie sú pripojené, klepnite na dotykovú plochu oboch slúchadiel a manuálne vstúpte do režimu párovania Bluetooth. Spôsob pripojenia slúchadiel sa môže líšiť v závislosti od zariadenia a verzie softvéru.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

nakupovanie

Ako nakupovať na Allegro.sk: Skúsenosti a rady

Milujete nakupovanie na internete a neustále hľadáte nové internetové obchody, z ktorých si môžete zaobstarať širokú ponuku rôznych výrobkov? V tom...

veľká noc

Najlepšie veľkonočné zľavy 2024

Veľká noc sa blíži a s ňou aj ďalšia séria zliav, pomocou ktorých môžete ušetriť. Premýšľate už teraz, čo by ste si vložili do svojho košíka a...

cvičenie

Akciové ponuky a zľavy na podporu zdravia a wellness

Pri nakupovaní tovarov a služieb sa mnohí z nás snažia ušetriť. Robíme tak využívaním rôznych aktuálne prebiehajúcich akcií alebo pomocou...

novoročný výpredaj

Najlepšie zimné výpredaje v roku 2024

Rovnako ako v iné roky, aj v roku 2024 je január a začiatok februára vyhradený hlavne na zaujímavé a výhodné výpredaje. Tie tlačia ceny produktov a...