Ako odomknúť svoj Windows počítač pomocou Xiaomi Mi Band 4?

notebook

Dlho očakávaná funkcia náramku Xiaomi Mi Band 4 je konečne k dispozícií. Po zapnutí funkcie senzora Mi Band 4 môžete odomknúť notebook Xiaomi alebo RedmiBook. Okrem tohto takto môžete odomykať aj iné Windows počítače. V tomto príspevku vás naučíme, ako túto funkciu používať správne.

notebook na stole

Ako odomknúť notebook so systémom Windows pomocou Mi Band 4?

Krok 1: Aktualizujte aplikáciu Mi Fit na najnovšiu verziu 4.0.15.

Krok 2: Prejdite na aplikáciu Mi Fit a klepnite na „Profile-My Devices-Mi Band 4-Lab“. A potom zapnite „Odomknúť MiBook“.

Krok 3: Stiahnite si nástroj Mi Unlock Tool z obchodu Windows Store.

Krok 4: Spustite aplikáciu Mi Unlock Tool a klepnite na kartu pásma skenovania. Aplikácia je jednoduchá a má iba dve karty, jedna slúži na párovanie a druhá zobrazuje spárované pásma. Táto aplikácia môže spárovať iba jeden Mi Band.

Krok 5: Spárovanie Mi Band 4 s MiBook alebo RedmiBook.

● V počítači so systémom Windows a v nástroji Mi unlock (Vyhľadať Mi) vyhľadajte Mi Band 4, môže to trvať minútu alebo dve, ale objaví sa a vyzve vás, aby ste skupinu spojili s aplikáciou.

● Následne stlačte tlačidlo na Mi pásme 4. Po úspešnom spárovaní systému Windows požiada o overenie. Zadajte podrobnosti a stlačte OK.

notebook a mobil

POZNÁMKA:

● Táto funkcia snímača Mi Band 4 je obmedzená iba pre notebook Xiaomi alebo notebook Redmi. Funguje však aj s niektorými Windows počítačmi inej značky ako Xiaomi.

● Najskôr musíte aktualizovať aplikáciu Mi Fit APP na najnovšiu verziu 4.0.15.

Často kladené otázky

Ako môžem odomknúť svoj notebook Xiaomi alebo RedmiBook pomocou Mi Band 4?

Na odomknutie notebooku Xiaomi alebo RedmiBook pomocou Mi Band 4 potrebujete najprv aktualizovať aplikáciu Mi Fit na najnovšiu verziu 4.0.15. Potom prejdite na aplikáciu, klepnite na „Profile-My Devices-Mi Band 4-Lab“ a zapnite "Odomknúť MiBook". Následne stiahnite nástroj Mi Unlock Tool z obchodu Windows Store a spárujte zariadenie Mi Band 4 s notebookom.

Je táto funkcia Mi Band 4 odomknutie obmedzená iba pre notebooky Xiaomi a Redmi?

Áno, táto funkcia snímača Mi Band 4 je primárne navrhnutá pre notebooky Xiaomi alebo Redmi. Avšak funguje aj s niektorými Windows počítačmi od iných výrobcov ako Xiaomi.

Ako spárujem svoj Mi Band 4 s MiBook alebo RedmiBook?

Na spárovanie Mi Band 4 s miBook alebo RedmiBook použite počítač so systémom Windows a nástroj Mi Unlock. Vyhľadajte Mi Band 4 v nástroji Mi Unlock a sledujte pokyny na obrazovke. Stlačte tlačidlo na Mi pásme 4 a zadajte podrobnosti pre overenie, keď systém Windows to požiada. Nakoniec stlačte OK.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

veľká noc

Najlepšie veľkonočné zľavy 2024

Veľká noc sa blíži a s ňou aj ďalšia séria zliav, pomocou ktorých môžete ušetriť. Premýšľate už teraz, čo by ste si vložili do svojho košíka a...

cvičenie

Akciové ponuky a zľavy na podporu zdravia a wellness

Pri nakupovaní tovarov a služieb sa mnohí z nás snažia ušetriť. Robíme tak využívaním rôznych aktuálne prebiehajúcich akcií alebo pomocou...

novoročný výpredaj

Najlepšie zimné výpredaje v roku 2024

Rovnako ako v iné roky, aj v roku 2024 je január a začiatok februára vyhradený hlavne na zaujímavé a výhodné výpredaje. Tie tlačia ceny produktov a...

vianočné darčeky

Vianočné darčeky na poslednú chvíľu: Čo kúpiť?

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy premýšľate, čo kúpiť svojim blízkym? Darček, ktorý si nájdu pod stromčekom, by mal byť osobný a od srdca....