Ako nainštalovať webkameru na PS4?

hranie hry

Ak ste majiteľom konzoly PlayStation 4, ktorý chce na Twitch vysielať najnovšie hry alebo skúmať iné svety vo virtuálnej realite, budete potrebovať webovú kameru kompatibilnú s PS4. Bude však bežná štandardná webová kamera fungovať aj na PS4? Ak nie, aký druh webovej kamery pracuje s PlayStation 4 a ako nainštalovať webovú kameru s PS4? Tu nájdete všetky odpovede!

Xbox

Funguje webová kamera na PS4?

V skutočnosti existuje webkamera, ktorá môže dobre fungovať s PlayStation 4. Je to napríklad originál kamera PlayStation. Okrem tejto webovej kamery PS nie je pre prácu s PS4 podporovaná žiadna iná bežná webová kamera. Je to preto, lebo PlayStation 4 vyžaduje kompatibilné zariadenia a rozhrania, a súčasná normálna webová kamera nie je kvalifikovaná.

Ako nainštalovať webovú kameru PS na PS4?

Krok 1: Pripojte kameru PlayStation ku konzole PS4 prostredníctvom portu AUX na zadnej strane.

Krok 2: Kameru PS položte na vodorovnú plochu a otočte ju tak, aby smerovala k hraciemu priestoru.

Krok 3: Upravte uhol webovej kamery tak, že držíte pravý koniec na svojom mieste a potom jemne krútte telom, až kým sa vám nebude páčiť.

Ako nastaviť PS webkameru s PS4?

Spôsob inštalácie kamery PlayStation Camera je veľmi jednoduchý, najdôležitejšou vecou je nastavenie rozpoznávania tváre webovej kamery, vysielanie hier a hlasový chat. Až po nastavení týchto nastavení môžete začať skúmať iné svety vo virtuálnej realite.

Xbox ovládač

Ako nastaviť rozpoznávanie tváre webovej kamery PS4?

Ak chcete na prihlásenie do svojho PS4 používať rozpoznávanie tváre, musíte najprv uložiť údaje o tvári do konzoly.

Krok 1: Prihláste sa do svojho profilu PS4.

Krok 2: Prejdite na „Nastavenia> Nastavenia prihlásenia“ a potom vyberte „Povoliť rozpoznávanie tváre“.

Krok 3: A potom prejdite na „Nastavenia> Nastavenia prihlásenia> Správa údajov o tvári> Pridať údaje o tvári“.

Krok 4: V tomto okamihu sa webová kamera pokúsi vyhľadať a zvýrazniť vašu tvár. Keď vás identifikuje, postupujte podľa pokynov na obrazovke.

To je všetko o tom, ako používať webovú kameru PS4 na PS4. Aj keď bežná webová kamera USB nefunguje s PS4, je veľmi užitočná pre bežné online video alebo osobné živé vysielanie.

Často kladené otázky

Funguje bežná webová kamera na PS4?

V skutočnosti nie. Pre prácu s PS4 je podporovaná iba originálna PlayStation kamera. PS4 vyžaduje kompatibilné zariadenia a rozhrania, čo bežná webová kamera nespĺňa.

Ako nainštalovať webovú kameru PS na PS4?

Krok 1: Pripojte kameru PlayStation ku konzole PS4 prostredníctvom portu AUX na zadnej strane. Krok 2: Kameru PS položte na vodorovnú plochu a otočte ju tak, aby smerovala k hraciemu priestoru. Krok 3: Upravte uhol webovej kamery tak, že držíte pravý koniec na svojom mieste a potom jemne krútte telom, až kým sa vám nebude páčiť.

Ako nastaviť rozpoznávanie tváre webovej kamery PS4?

Krok 1: Prihláste sa do svojho profilu PS4. Krok 2: Prejdite na „Nastavenia> Nastavenia prihlásenia“ a potom vyberte „Povoliť rozpoznávanie tváre“. Krok 3: A potom prejdite na „Nastavenia> Nastavenia prihlásenia> Správa údajov o tvári> Pridať údaje o tvári“. Krok 4: V tomto okamihu sa webová kamera pokúsi vyhľadať a zvýrazniť vašu tvár. Keď vás identifikuje, postupujte podľa pokynov na obrazovke.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

počítač

Okay elektronika: Aké výrobky má obľúbený e-shop v ponuke?

Internetový obchod Okay je známy svojou širokou ponukou spotrebnej elektroniky od mnohých, známych aj menej známych značiek. Z jeho ponuky si...

elektronika

Okay zaujímavosti: Informácie, o ktorých ste možno nevedeli

Nakupovanie spotrebnej elektroniky je dnes jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. K dispozícii je veľké množstvo internetových obchodov, v ktorých si...

prehliadanie webu

Anonymné prehliadanie: Čo to je a ako naozaj funguje?

Anonymné prehliadanie, niekedy označované aj ako inkognito režim, dnes využíva veľké množstvo používateľov s cieľom získať vyššiu úroveň anonymity...

Macbook

Najlepšie notebooky roka 2023

Rok 2023 je tu a s ním aj novinky vo svete spotrebnej elektroniky. Mnohé značky stihli v posledných mesiacoch vydať nové modely mobilných telefónov...