Ako kontrolovať hlasitosť na Realme Buds Air?

slúchadlá

Realme Buds Air je perfektná a cenovo dostupná alternatíva AirPods Pro, ktorá sa vyznačuje mimoriadne nízkou cenou a podporou s duálnym potlačením hluku z prostredia Mic (ENC). Tieto nové slúchadlá tak sľubujú pokrokovú kvalitu zvuku, ktorá je vhodná na počúvanie hudby. Podporujú však Realme Buds Air kontrolu hlasitosti? Dá sa upraviť hlasitosť zvuku priamo na Realme Buds Air? Čítajte ďalej!

Môžete ovládať hlasitosť na Realme Buds Air?

Realme Buds Air v skutočnosti, rovnako ako väčšina slúchadiel na trhu, nepodporuje úpravu hlasitosti rovno na tele modelu. Môžete však prijať telefonický hovor, prehrať / pozastaviť prehrávanie hudby, preskočiť na nasledujúcu skladbu, spustiť hlasového asistenta alebo ukončiť hovor.

Ak chcete ovládať hlasitosť pri používaní Realme Buds Air, musíte upraviť hlasitosť na spárovanom telefóne.

Môžete kliknúť na tlačidlo hlasitosti na bočnej strane spárovaného telefónu alebo prejsť prstom po obrazovke prehrávača hudby.

mobil a slúchadlá

Ktoré slúchadlá sa ovládajú rovnako?

Rovnaký systém ovládania hlasitosti majú aj mnohé iné modely, ktoré patria medzi veľmi obľúbené. Radia sa k nim napríklad Apple AirPods či AirPods Pro. Rovnako v tejto skupine nájdete Samsung Galaxy Buds a množstvo ďalších.

To, že slúchadlá nepodporujú možnosť zníženia hlasitosti nie je žiadne mínus. Práve naopak. Slúchadlá sú veľmi malé a nemajú dostatok priestoru na to, aby ste na nich mohli vyberať hlasitosť.

Taktiež by sa vám mohlo stať, že neustálym chytaním by vám slúchadlá mohli vypadávať.

Často kladené otázky

Môžete ovládať hlasitosť na Realme Buds Air?

Realme Buds Air, rovnako ako väčšina slúchadiel na trhu, nepodporuje úpravu hlasitosti rovno na tele modelu. Ovládanie hlasitosti je potrebné realizovať na spárovanom telefóne, buď tlačidlami hlasitosti na boku telefónu alebo prejsť prstom po obrazovke prehrávača hudby.

Aké funkcie podporujú slúchadlá Realme Buds Air?

Realme Buds Air podporujú prijatie telefonického hovoru, prehrávanie / pozastavenie hudby, preskočenie na nasledujúcu skladbu, spustenie hlasového asistenta a ukončenie hovoru.

Ktoré slúchadlá sa ovládajú rovnako ako Realme Buds Air?

Slúchadlá so systémom ovládania hlasitosti podobným Realme Buds Air patria napríklad Apple AirPods, AirPods Pro, Samsung Galaxy Buds a mnoho ďalších modelov. U týchto slúchadiel je taktiež potrebné upravovať hlasitosť na spárovanom telefóne.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

veľká noc

Najlepšie veľkonočné zľavy 2024

Veľká noc sa blíži a s ňou aj ďalšia séria zliav, pomocou ktorých môžete ušetriť. Premýšľate už teraz, čo by ste si vložili do svojho košíka a...

cvičenie

Akciové ponuky a zľavy na podporu zdravia a wellness

Pri nakupovaní tovarov a služieb sa mnohí z nás snažia ušetriť. Robíme tak využívaním rôznych aktuálne prebiehajúcich akcií alebo pomocou...

novoročný výpredaj

Najlepšie zimné výpredaje v roku 2024

Rovnako ako v iné roky, aj v roku 2024 je január a začiatok februára vyhradený hlavne na zaujímavé a výhodné výpredaje. Tie tlačia ceny produktov a...

vianočné darčeky

Vianočné darčeky na poslednú chvíľu: Čo kúpiť?

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy premýšľate, čo kúpiť svojim blízkym? Darček, ktorý si nájdu pod stromčekom, by mal byť osobný a od srdca....