Ako Amazfit Bip sledujú spánok?

naramok

Amazfit Bip je nová verzia inteligentných hodiniek HUAMI Amazfit, ktoré podporujú množstvo športových funkcií a funkcií monitorovania zdravia. Spomedzi všetkých funkcií systému Amazfit Bip sa najväčšia pozornosť venovala sledovaniu spánku a jeho presnosti. Ako monitorovať spánok s Amazfit Bip? Prečo nie sú údaje o spánku služby Amazfit Bip presné? Čítajte ďalej!

smart náramok

Ako monitoruje spánok? 

Krok 1: Keď v noci idete spať, stačí, ak máte hodinky Amazfit Bip na sebe. Tie vám budú automaticky sledovať váš spánok a analyzovať údaje, keď vstanete nasledujúci deň.

Krok 2: Po synchronizácii údajov môžete zobraziť podrobnosti o režime spánku prostredníctvom „Amazfit APP> Status> Sleep“.

Prečo údaje nemusia byť presné? 

Algoritmus monitorovania spánku Amazon Bip je navrhnutý tak, aby sledoval pohyb počas spánku v typických hodinách spánku. Ak spíte mimo obvyklého rozsahu hodín spánku, sledovač nezaznamená ani nezobrazí vaše údaje o spánku. 

smart náramok

Okrem toho je detekcia spánku systému Amazfit Bip založená hlavne na „pohybe tela“ + „srdcovej frekvencii“. Pohyb tela sa vzťahuje na fyzickú aktivitu, presnejšie na zápästie, na ktorom máte náramok alebo hodinky. Ak je pohyb tela malý a srdcový rytmus počas spánku nízky, považuje sa to za hlboký spánok. Ťažký pohyb tela, vysoká srdcová frekvencia sa považuje za ľahký spánok.

Často kladené otázky

Ako monitoruje spánok Amazfit Bip?

Krok 1: Keď v noci idete spať, stačí, ak máte hodinky Amazfit Bip na sebe. Tie vám budú automaticky sledovať váš spánok a analyzovať údaje, keď vstanete nasledujúci deň. Krok 2: Po synchronizácii údajov môžete zobraziť podrobnosti o režime spánku prostredníctvom „Amazfit APP> Status> Sleep“.

Prečo údaje o spánku služby Amazfit Bip nemusia byť presné?

Algoritmus monitorovania spánku Amazon Bip je navrhnutý tak, aby sledoval pohyb počas spánku v typických hodinách spánku. Ak spíte mimo obvyklého rozsahu hodín spánku, sledovač nezaznamená ani nezobrazí vaše údaje o spánku. Okrem toho je detekcia spánku systému Amazfit Bip založená hlavne na „pohybe tela“ + „srdcovej frekvencii“. Pohyb tela sa vzťahuje na fyzickú aktivitu, presnejšie na zápästie, na ktorom máte náramok alebo hodinky. Ak je pohyb tela malý a srdcový rytmus počas spánku nízky, považuje sa to za hlboký spánok. Ťažký pohyb tela, vysoká srdcová frekvencia sa považuje za ľahký spánok.

Aké sú hlavné funkcie Amazfit Bip?

Amazfit Bip je nová verzia inteligentných hodiniek HUAMI Amazfit, ktoré podporujú množstvo športových funkcií a funkcií monitorovania zdravia. Spomedzi všetkých funkcií systému Amazfit Bip sa najväčšia pozornosť venovala sledovaniu spánku a jeho presnosti.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

počítač

Okay elektronika: Aké výrobky má obľúbený e-shop v ponuke?

Internetový obchod Okay je známy svojou širokou ponukou spotrebnej elektroniky od mnohých, známych aj menej známych značiek. Z jeho ponuky si...

elektronika

Okay zaujímavosti: Informácie, o ktorých ste možno nevedeli

Nakupovanie spotrebnej elektroniky je dnes jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. K dispozícii je veľké množstvo internetových obchodov, v ktorých si...

prehliadanie webu

Anonymné prehliadanie: Čo to je a ako naozaj funguje?

Anonymné prehliadanie, niekedy označované aj ako inkognito režim, dnes využíva veľké množstvo používateľov s cieľom získať vyššiu úroveň anonymity...

Macbook

Najlepšie notebooky roka 2023

Rok 2023 je tu a s ním aj novinky vo svete spotrebnej elektroniky. Mnohé značky stihli v posledných mesiacoch vydať nové modely mobilných telefónov...