Aké sú výhody Xiaomi XiaoAi Speaker Art?

xiaomi

Hľadáte kvalitný reproduktor, ktorý by nestál príliš veľa, no poskytoval by skvelé funkcie a mal štýlový dizajn? Pravdepodobne ste ho našli. Je ním Xiaomi XiaoAi Speaker Art, ktorý sa na náš trh dostal len pred pár mesiacmi.

Hlavné funkcie

Pokiaľ ide o dizajn, Xiaomi XiaoAi Speaker Art patrí k štýlovým a minimalistickým kúskom. Má kovové telo a štýlovú textúru, ktorá skvelo dopĺňa celý dizajn. Uprostred sa nachádza aj LED pás. Ten dokáže vyprodukovať viac ako 16 miliónov farieb.

Ak by sme mali hovoriť o kvalite zvuku, reproduktor má zabudované 2,5 palcové plnofrekvenčné reproduktory, ktoré sa starajú o to, aby hudba bola kvalitná a dobre sa počúvala. Samozrejmosťou je aj kmitacia cievka a vylepšenie basov s profesionálnym ladením DTS a stereom 2.0.

Xiaomi XiaoAi Speaker Art nie je obyčajný reproduktor. Ide o kvalitné inteligentné zariadenie, ktoré si zamiluje každý používateľ. Na prvý pohľad sa môže podobať HomePodu značky Apple.

xiaomi reproduktor

Inteligentných zručností má tento produkt viac ako dosť. Hlasové ovládanie podporuje viac ako 2000 zariadení a pokrýva viac ako 1600 povelov, ktorými vie zapnúť hudbu, vypnúť svetlo a či dokonca otvoriť okná. Vyskúšajte ho aj vy.

Séria reproduktorov Xiaomi XiaoAi v súčasnosti uviedla na trh množstvo produktov, medzi ktoré patria aj reproduktory Xiaomi XiaoAi s dotykovou obrazovkou Pro 8, Redmi XiaoAi Speaker Play, reproduktory Xiaomi XiaoAi s dotykovou obrazovkou, Xiaomi XiaoAi Speaker Pro, verzia univerzálneho diaľkového ovládača Xiaomi XiaoAi Speaker, Xiaomi XiaoAi Speaker Play, XiaoAi Speaker HD, XiaoAi Speaker mini, Xiaomi XiaoAi reproduktory s dotykovou obrazovkou, Xiaoai Bluetooth reproduktor a množstvo ďalších.

Zhrnutie

Produkt Xiaomi XiaoAi Speaker Art patrí do skupiny štýlových kúskov, ktoré poskytujú skvelé funkcie a vysokú kvalitu. Okrem toho, že sa hodí do každej domácnosti, má aj vylepšené a optimalizované ovládanie.

Často kladené otázky

Aký je dizajn Xiaomi XiaoAi Speaker Art?

Xiaomi XiaoAi Speaker Art je štýlový a minimalistický s kovovým telom a štýlovou textúrou, ktorá dopĺňa celý dizajn. Uprostred sa nachádza LED pás, ktorý dokáže vyprodukovať viac ako 16 miliónov farieb.

Ako je kvalita zvuku Xiaomi XiaoAi Speaker Art?

Kvalita zvuku je zabezpečená pomocou 2,5 palcových plnofrekvenčných reproduktorov, kmitacej cievky, vylepšenia basov s profesionálnym ladením DTS a stereom 2.0. Tieto funkcie zaručujú dobrú kvalitu hudby a príjemné počúvanie.

Aké inteligentné funkcie ponúka Xiaomi XiaoAi Speaker Art?

Xiaomi XiaoAi Speaker Art je inteligentné zariadenie, ktoré podporuje hlasové ovládanie viac ako 2000 zariadení a pokrýva viac ako 1600 povelov. Umožňuje napríklad zapnutie hudby, vypnutie svetla alebo otvorenie okien pomocou hlasových povelov.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

počítač

Okay elektronika: Aké výrobky má obľúbený e-shop v ponuke?

Internetový obchod Okay je známy svojou širokou ponukou spotrebnej elektroniky od mnohých, známych aj menej známych značiek. Z jeho ponuky si...

elektronika

Okay zaujímavosti: Informácie, o ktorých ste možno nevedeli

Nakupovanie spotrebnej elektroniky je dnes jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. K dispozícii je veľké množstvo internetových obchodov, v ktorých si...

prehliadanie webu

Anonymné prehliadanie: Čo to je a ako naozaj funguje?

Anonymné prehliadanie, niekedy označované aj ako inkognito režim, dnes využíva veľké množstvo používateľov s cieľom získať vyššiu úroveň anonymity...

Macbook

Najlepšie notebooky roka 2023

Rok 2023 je tu a s ním aj novinky vo svete spotrebnej elektroniky. Mnohé značky stihli v posledných mesiacoch vydať nové modely mobilných telefónov...