8 trikov známych celebrít, vďaka ktorým budete vyzerať perfektne vždy a všade

maska na pleť

Keď prechádzame naše obľúbené fotografie celebrít na sociálnych sieťach a pozeráme sa na to, aké sú nádherné, často len nechápavo krútime hlavou. Ako môžu na každej fotke vyzerať dokonalo? Mnohokrát predpokladáme, že za ich krásnym výjavom stojí kamarát photoshop, no pravda je často úplnde inde. Ich tajomstvo je v skutočnosti v procese úprav a to v technickom procese fotografovania a toho, ako sa vlastne tvária.

My sme mnohé fotografie známych hviezd pre vás naštudovali a zistili sme, ako vlastne dokážu celebrity vyzerať dobre vždy a všade. Niektoré triky nie sú vôbec tak ťažké, ako sa zdá.

Jemný úsmev

Tento najnovší trik, ktorý už používa väčšina celebrít pri každom pózovaní, nie je naozaj vôbec ťažký. Aby ste vyzerali lepšie, mladšie a žensky, stačí aby ste jemne zúžili oči a jemne sa usmiali bez toho, aby to vyzeralo umelo. Tento trik pomáha nadvihnúť lícne kosti a vytvoriť tak mladšiu tvár.

Nosenie vlasov na stranu

Všetci sa môžeme naučiť zopár vecí od pozorovania známych celebrít na sociálnych sieťach. Napríklad, kráľovná Instagramu, Kylie Jenner, vie takisto ponúknuť mnoho trikov. Často ju môžete vidieť, ako pózuje s vlasmi len na jednu stranu. S vlasmi na boku môžete definovať vašu čeľusť oveľa lepšie. Celý výzor bude vyzerať omnoho lepšie a bude rámovať celú tvár. Môžete takisto ukázať aj celú dĺžku svojich vlasov.

Stlačte jazyk na vaše horné podnebie

Definované lícne kosti sú niečo, čo možno dosiahnuť pomocou kontúrovania. Ale čo tie časy, keď nemáme na sebe mejkap alebo sme len jemne nalíčené? Trik spočíva v tom, že budete jazyk tlačiť na podnebie a usmievať sa, zatiaľ čo vaše ústa ostanú zatvorené. Tým sa vám zdvihnú lícne kosti a budú vyzerať lepšie.

Fotenie fotografií zvrchu

Fotografovanie zvrchu zlepšuje spôsob, ako budete vyzerať na fotografiách. Túto techniku môžete vidieť na väčšine fotografií, ktoré uverejňujú známe celebrity. Na takýchto fotografiách totižto nebudete mať žiadne dvojité brady alebo zlé osvetlenie. Vaša tvár tak získa krásne rysy. Nabudúce, keď budete fotiť svoje selfie, stavte na polohu, kde bude mobil vo výške.

Výrazný rúž

Výrazný rúž zvýrazní vašu tvár, pokožku a vy budete vyzerať perfektne. Takéto odtiene používajú mnohé známe celebrity, ktoré sa snažia svoje pery jemne zväčšiť a zvýrazniť. Stavte aj vy na rúže, ktoré sú červené, ružové alebo aj tmavofialové!

Úsmev

Nie smiech, ale jemný a zvodný úsmev, pri ktorom ukážete zuby. Stačí mať mierne otvorené ústa, jemne zúžené oči a takisto môžete do celku pridať aj rozpustené vlasy. Ak máte pocit, že červené pery budú vyzerať lepšie, určite by ste mali staviť na tie. Niekedy sa môže zdať úsmev trochu okázalý, no môžete si byť istí, že to tak nie je. Úsmev je príjemným doplnkom každej fotografie.

Ľavá strana je vždy dobrá strana

Mnohokrát počujeme ľudí, ktorí hovoria, že pri fotografovaní selfies hľadajú tú správnu stranu. Všimli ste si, že mnohé celebrity sa fotia práve ľavou stranou? Je evidentné a dôkladné preskúmané, že práve ľavá strana je atraktívnejšia a krajšia. Podľa Wake Forest University je ľavá strana aj aktívnejšia, pretože pravá hemisféra mozgu je zodpovedná za pochopenie a vizuálne vyjadrenie emócie. Naša ľavá strana je výraznejšia, jemnejšia a vyváženejšia ako tá pravá.

Brada smerom dolu

Rovnako ako keď sme spomínali fotografovanie zhora, tak aj táto technika napovedá, že vaša brada by mala ísť smerom dolu. Tento trik je ženský a príjemný. Naklonením hlavy mierne nadol vám pomôže zbaviť sa dvojitej brady a vaša sánka je viac definovaná. Okrem toho, vaše oči sa javia väčšie a automaticky vyzerajú mladšie a atraktívnejšie.

Často kladené otázky

Aké triky používajú celebrity na dokonalé fotky?

Celebrity používajú rôzne triky, ako jemný úsmev, nosenie vlasov na stranu, stlačenie jazyka na horné podnebie, fotografovanie zvrchu, výrazný rúž, ľavá strana tváre a brada smerom dolu.

Prečo je jemný úsmev dôležitý pre mladšiu tvár?

Jemný úsmev pomáha nadvihnúť lícne kosti a vytvoriť mladší výraz tváre. Stačí zúžiť oči a usmiať sa bez toho, aby to vyzeralo umelo.

Prečo je lepšie sa fotiť ľavou stranou tváre?

Podľa Wake Forest University je ľavá strana tváre atraktívnejšia a krajšia, pretože pravá hemisféra mozgu je zodpovedná za pochopenie a vizuálne vyjadrenie emócie. Ľavá strana je výraznejšia, jemnejšia a vyváženejšia ako pravá.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

úzkosť

Ako zabojovať proti úzkosti? 8 tipov z prírody, ktoré určite pomôžu

Chronická úzkosť je problémom, s ktorým bojuje množstvo ľudí po celom svete. Podľa American Psychiatric Association ňou trpí približne 30 %...

macbook air

Ako dosiahnuť rovnováhu medzi pracovným a osobným životom?

Nájsť správnu rovnováhu medzi pracovným a osobným životom je mnohokrát náročné. Fakt, že posledné mesiace pracujeme hlavne z domu, k tomu príliš...

apple watch

Apple Watch vs. Fitbit: Ktoré inteligentné hodinky sú pre vás lepšie?

Ak uvažujete o kúpe nových inteligentných hodiniek alebo fitness trackerov, Fitbit a Apple sú dve najväčšie značky, ktoré by ste mali brať do úvahy...

cvičenie

Eliptický trenažér alebo bežecký pás: Ktorá možnosť je lepšia?

Rozhodli ste sa, že sa začnete stravovať zdravo, budete sa starať o svoje zdravie, schudnete prebytočné kilogramy a zaradíte viac pohybu? V tom...