7 nových seriálov, pri ktorých sa rozhodne nudiť nebudete

diaľkový ovládač

Máte radi seriály, pri ktorých sa nenudíte a sú plné akcie, zápletiek a zaujímavého deja? Niekedy je takýto seriál ťažké nájsť. Dnešný trend je skôr v jednoduchých príbehoch, pri ktorých človek môže relaxovať. My sme pre vás však vybrali zopár nových seriálov, do ktorých sa môžete doslova ponoriť a prežívať všetko s hlavnými postavami. Plus, každá jedna epizóda vás nadchne a budete chcieť vidieť okamžite tú ďalšiu.

Dollface (2019)

Dollface je skvelá komédia, ktorá zaujme ako ženy, tak aj mužov. Je plná zaujímavých zvratov a skvelých hereckých výkonov. Hlavná postava, Jules, sa pokúša ožiť po bolestivom rozchode s mužom, s ktorým si už veľmi dlho predstavovala svadbu a rodinu. Keď sa obzrie späť na svoj život, uvedomí si, že na to, aby bol jej priateľ šťastný, musela ona stratiť svojich priateľov a množstvo ďalšieho. Teraz, keď stratila aj jeho, je úplne sama. Aj keď sa snaží získať späť dôveru a podporu priateľov, chápe, čo všetko spravila zle.

White House Farm (2020)

White House Farm je niečo úplne nové, z tohto roku. Ide o kombináciu kriminálneho seriálu s drámou a biografiou. Seriál je teda založený na skutočnom príbehu, čo divákom dodáva ešte lepší pocit pri sledovaní.

Dej je zasadený do roku 1985 do Essexu. Na odľahlej farme sa stal masaker a obeťami boli všetci členovia rodiny, ktorí tam bývali. Hlavným podozrivým je dcéra s duševnou poruchou. Jeden z detektívov však tejto teórií neverí a začína svoje vlastné dôkladné vyšetrovanie. A práve vďaka svojej vytrvalosti objavuje nové dôkazy.

Seriál je plný dobrej akcie a rozhodne poteší každého milovníka kvalitných a dobrých snímok.

Hunters (2020)

Ďalší skvelý seriál, ktorý vyšiel tento rok, je zaujímavou kombináciou drámy, krimi a detektívky. Nenechá vás teda len tak sa nudiť pri jeho sledovaní. Americkú drámu má na svedomí Amazon a v hlavných úlohách sa objavujú mená ako Al Pacino, Logan Lerman a Josh Radnor.

Dej seriálu je zasadený do USA v 70. rokoch 20. storočia. Jonah práve absolvoval vysokú školu a dočasne sa presťahoval do New Yorku, aby žil so svojou babičkou. Jedného dňa sa vráti domov a nájde ju mŕtvu. Všetko poukazuje na skutočnosť, že išlo o vraždu. Policajti však iba pokrčia plecami, pretože neexistujú žiadne dôkazy. Jonah si uvedomuje, že nedostane pomoc od polície a rozhodne sa stať členom tajnej spoločnosti, ako jeho babička, a sám nájsť pravdu.

Jett (2019)

Ďalším kúskom je seriál z roku 2019, ktorý je žánrovo zaradený do akcie, krimi a drámy. Ide o americký seriál, ktorý zožal po celom svete veľký úspech.

Svetovo známa zlodejka Daisy je v kriminálnom svete veľmi rešpektovaná a uznávaná. Jeden z jej plánov však neskončí presne tak, ako plánovala, kvôli čomu sa dostala do väzenia. Po výkone trestu a zmene postoja k životu sa rozhodla prerušiť všetky vzťahy s trestným svetom a venovať sa výchove svojej dcéry. Šéfovia zločinu však nie sú pripravení prepustiť takého cenného zamestnanca.

Reprisal (2019)

Ďalší skvelý seriál z roku 2019 s názvom Reprisal sa radí medzi triler, drámu a krimi. Patrí medzi veľmi dobre hodnotené aj na IMDb, kde získal až 7,5 hviezdičiek.

V strede príbehu je Katherine Harlow, ktorej mladší brat sa spojil s nebezpečnými ľuďmi. Zločinci ich nielenže urobili spolupáchateľmi v zločinoch na vysokej úrovni, ale tiež z nich spravili obetných baránkov. V dôsledku toho brat skončí vo väzení a Katherine zázračne prežije pokus o vraždu. Zločinci ani netušia, že je nažive a pripravená urobiť čokoľvek, aby sa pomstila.

Stateless (2020)

Rok 2020 rozhodne patrí známej herečke Cate Blanchett. Objavuje sa totižto v mnohých vysokohodnotených seriáloch, ako napríklad Mrs. America či práve spomínaný seriál Stateless.

Niekoľko cudzincov sa nachádza v imigračnom tábore uprostred austrálskej púšte. Afganský utečenec, byrokrat, letuška a mladý otec - každý z nich sem prišiel z rôznych dôvodov, ale všetci majú rovnaký cieľ. Všetci budú musieť prejsť udalosťami, ktoré ich prinútia pozerať sa na svet úplne odlišnými očami.

Zoey’s Extraordinary Playlist (2020)

Máte chuť na dobrú komédiu plnú starých dobrých hitov? V tom prípade je seriál Zoey’s Extraordinary Playlist to pravé pre vás.

Hlavnou postavou tejto série je Zoe. Tá pracuje v IT odbore v skupine skoro samých mužov. Počas lekárskej prehliadky na klinike sa odohrá zemetrasenie, kvôli ktorému dostáva možnosť počuť myšlienky iných ľudí. Problém je však v tom, že sú vyjadrené prostredníctvom piesní. Život Zoe a jej komunikácia s priateľmi a príbuznými sa tak komplikuje.

Často kladené otázky

Aké sú niektoré zaujímavé seriály, ktoré si môžeme pozrieť, ak chceme akciu a zaujímavý dej?

Niekoľko tipov na takéto seriály sú: Dollface (2019), White House Farm (2020), Hunters (2020), Jett (2019), Reprisal (2019) a Stateless (2020). Všetky ponúkajú kombináciu rôznych žánrov, zaujímavých zápletiek a kvalitných hereckých výkonov.

Prečo by sme si mali pozrieť seriál White House Farm?

White House Farm je kombinácia kriminálneho seriálu s drámou a biografiou, založená na skutočnom príbehu zo 70. rokov 20. storočia. Seriál divákom ponúka dobrou akciu a zaujímavé vyšetrovanie, ktoré vás udrží v napätí.

Čo je zaujímavé na seriáli Zoey’s Extraordinary Playlist?

Seriál Zoey’s Extraordinary Playlist je zábavný a hudobne založený príbeh, ktorý divákom ponúka odľahčenie od vážnych tém a napätia. Máte tak možnosť sledovať zaujímavý príbeh o Zoey, ktorá vďaka mimoriadnemu playlistu vníma život a okolie inak ako ostatní.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

veľká noc

Najlepšie veľkonočné zľavy 2024

Veľká noc sa blíži a s ňou aj ďalšia séria zliav, pomocou ktorých môžete ušetriť. Premýšľate už teraz, čo by ste si vložili do svojho košíka a...

cvičenie

Akciové ponuky a zľavy na podporu zdravia a wellness

Pri nakupovaní tovarov a služieb sa mnohí z nás snažia ušetriť. Robíme tak využívaním rôznych aktuálne prebiehajúcich akcií alebo pomocou...

novoročný výpredaj

Najlepšie zimné výpredaje v roku 2024

Rovnako ako v iné roky, aj v roku 2024 je január a začiatok februára vyhradený hlavne na zaujímavé a výhodné výpredaje. Tie tlačia ceny produktov a...

vianočné darčeky

Vianočné darčeky na poslednú chvíľu: Čo kúpiť?

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy premýšľate, čo kúpiť svojim blízkym? Darček, ktorý si nájdu pod stromčekom, by mal byť osobný a od srdca....