7 nových filmov, ktoré musíte vidieť!

diaľkový ovládač a noviny

Pravdepodobne budete súhlasiť s tým, že ak film nemá dobrý príbeh, jednoducho nemôže byť dobrý, nieto ešte tak skvelý, že by vás zaujal a nemohli by ste sa postaviť od televízie. Nechcete strácať čas ďalším filmom, ktorý za to nestojí? Stavte na naše nové tipy!

Boy Erased, 2018

Americká dráma Joela Edgertona dostala perfektné hodnotenia a bola dokonca nominovaná na mnoho rôznych ocenení.

Dej filmu sa odohráva v malom meste, kde je väčšina ľudí konzervatívna a náboženská. Príbeh je sústredený okolo Jareda, syna autoritatívneho baptistického muža. Jared je dobrý študent a športovec. Raz sa ako teenager priznal k niečomu veľmi zlému. Práve preto ho jeho otec pošle do súkromnej školy. Celý film tak sleduje Jaredov nie príliš ľahký život.

Masquarade Hotel, 2019

V Tokiu došlo k trom rôznym vraždám, medzi ktorými neexistuje žiadne spojenie okrem jednej veci. Každá obeť mala nejaké poznámky s číslami. Polícii sa podarilo zistiť, že poukazujú na miesto ďalšieho zločinu. Ďalší zločin sa preto stane pravdepodobne v luxusnom hoteli. Detektív Nitta, ktorý na tomto prípade pracuje, predstiera, že je úradníkom v tomto luxusnom hoteli. Má nielen privítať hostí ako skúsený úradník, ale tiež zistiť, kto je sériový vrah.

The Professor, 2018

Film hovorí príbeh človeka, ktorý si uvedomil, že môže byť úprimný k sebe samému a taktiež k svetu.

Richard je znudený univerzitný profesor, ktorého obyčajný život sa po návšteve lekára náhle zmení. Jeho nudný svet prestal existovať, keď zistil, že mu zostáva len 6 mesiacov života. V tomto momente si uvedomil, že je konečne slobodný a môže robiť to, čo by predtým ešte nikdy neskúšal.

Teen Spirit, 2018

Teen Spirit je britsko-americká hudobná dráma, v ktorom hrá hlavnú postavu Elle Fanning.

Príbeh je zameraný na plachú školáčku menom Violet, ktorá sníva o opustení svojho rodného mesta a o tom, ako sa stane slávnou speváčkou. Je dobrá študentka, pomáha svojej matke a počas niektorých večerov účinkuje v miestnom bare, kde si ju takmer nikto nevšimne. Jednu noc sa v hale objaví návštevník, ktorý zmení celý jej život.

Seberg, 2019

Napriek silnému príbehu a skvelému obrazu získal tento britsko-americký thriller pomerne nízke hodnotenie a zmiešané recenzie. Je to škoda, pretože sa rozhodne oplatí vidieť.

Film je zasadený do konca 60. rokov. Talentovaná herečka a ikona New Wave Jean Seberg sa vracia do Los Angeles, kde sa rýchlo stáva hollywoodskou hviezdou. Je jej ponúkané veľké množstvo rôznych úloh a reportéri ju sledujú na každom kroku. Potom sa však dostane do milostného príbehu, ktorý by mohol zničiť nielen jej kariéru, ale aj celý jej život.

Mr. Jones, 2019

Táto historická dráma bola nominovaná na cenu Zlatý medveď na 69. medzinárodnom filmovom festivale v Berlíne.

Film je založený na skutočnom príbehu mladej novinárky z Walesu Gareth Jones. Gareth bol svedkom hrozného útlaku a porušovania ľudských práv v inej krajine a rozhodol sa o tom napísať článok. Okamžite sa kvôli tomu dostane na radar špeciálnych služieb.

All the Bright Places, 2020

Hlavnými postavami sú populárna študentka strednej školy a outsider z jej triedy. Populárne dievča je mučené z viny za smrť svojej sestry a chlapec je posadnutý svojou vlastnou smrťou. Jedného dňa sa obaja objavia na školskej zvonici, kde chce dievča spáchať samovraždu. A práve toto nečakané stretnutie ich spojí. Theodore pomáha Violet prijať jej stratu, vďaka čomu zabudne na svoje vlastné problémy.

Často kladené otázky

Aké filmy sú uvedené ako dobré tipy na nové filmy?

Boy Erased (2018), Masquarade Hotel (2019), The Professor (2018), Teen Spirit (2018), Seberg (2019), Mr. Jones (2019) a All the Bright Places (2020).

O čom je film Boy Erased?

Film Boy Erased je americká dráma, ktorá sa odohráva v malom konzervatívnom mestečku a sleduje príbeh Jareda, syna autoritatívneho baptistického muža, ktorý je poslaný do súkromnej školy potom, čo sa priznal k niečomu veľmi zlému.

Aký je príbeh filmu Teen Spirit?

Film Teen Spirit je britsko-americká hudobná dráma, ktorá sa sústreďuje na plachú školáčku menom Violet, ktorá sníva o tom, že opustí svoje rodné mesto a stane sa slávnou speváčkou. Jej život sa zmení, keď sa jednu noc v jej miestnom bare objaví návštevník.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

veľká noc

Najlepšie veľkonočné zľavy 2024

Veľká noc sa blíži a s ňou aj ďalšia séria zliav, pomocou ktorých môžete ušetriť. Premýšľate už teraz, čo by ste si vložili do svojho košíka a...

cvičenie

Akciové ponuky a zľavy na podporu zdravia a wellness

Pri nakupovaní tovarov a služieb sa mnohí z nás snažia ušetriť. Robíme tak využívaním rôznych aktuálne prebiehajúcich akcií alebo pomocou...

novoročný výpredaj

Najlepšie zimné výpredaje v roku 2024

Rovnako ako v iné roky, aj v roku 2024 je január a začiatok februára vyhradený hlavne na zaujímavé a výhodné výpredaje. Tie tlačia ceny produktov a...

vianočné darčeky

Vianočné darčeky na poslednú chvíľu: Čo kúpiť?

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy premýšľate, čo kúpiť svojim blízkym? Darček, ktorý si nájdu pod stromčekom, by mal byť osobný a od srdca....