7 farieb na vlasy, ktoré sú v tomto roku trendy!

vlasy

Trendy sa neustále menia a vracajú. Platí to ako v móde, tak aj v kozmetike. Pod kozmetiku spadajú aj farby na vlasy a celkovo ich farbenie. Na ktorú z farieb by ste mali počas tohto roka staviť? Máme pre vás zopár tipov, ktoré si zamilujete!

Strieborná a chladná blond

Blond je veľmi obľúbenou farbou mnohých žien. Kým počas minulých rokov boli veľmi obľúbené najmä teplé odtiene, tento rok sa to zmení. Strieborná a chladná blond je vynikajúcou voľbou pre každú ženu, ktorá potrebuje trochu zmeny.

Treba si však dať pozor. K striebornej blond sa dý len veľmi ťažko dopracovať, čo je dôvod, prečo je vhodná skôr pre ženy, ktoré už základnú blond farbu majú. Brunetky alebo čiernovlásky by sa mali popozerať po inej farbe.

Ružové alebo zelené konce

Chcete svoj účes ozvláštniť a prísť s niečím iným? Stavte na konce inej farby! K tým sa veľmi jednoducho dostanete a dokážu zmeniť úplne celý účes. Stavte na ne aj vy.

Veľmi obľúbené sú dnes najmä ružové a zelené konce. Nič však nepokazíte ani modrou alebo fialovou farbou. Modrá je dokonca aj farbou roka, takže za vyskúšanie rozhodne stojí.

Čokoládová hnedá

Hnedá bola IN vždy. Vyzerá dobre a je štýlová. Netreba sa jej vôbec báť. Tento rok prichádza hnedá v trochu inom odtieni a to presnejšie v čokoládovom. O aký odtieň ide? Je to sýta krásna hnedá farba, ku ktorej sa dopracujete len pomocou profesionálnej farby a špecialistu.

Karamelové odlesky

Ak ste na niečo bledšie, ako je hnedá, stavte na karamelovú. Alebo minimálne na karamelové odlesky! Tie sú v dnešnej dobe veľmi obľúbené a sú vhodné ako pre brunetky, ktoré túžia po bledšom odtieni vlasov alebo pre blondínky, ktoré túžia po niečom tmavšom.

Metalické odlesky

Dnes sa dá na vlasy dostať úplne každá jedna farba. Dokonca aj farba s metalickými odleskami. Najobľúbenejším odtieňom v metalickom prevedení je najmä broskyňová. Pokojne však vyskúšajte modrú alebo dokonca pastelovú zelenú. Fantázií sa medze nekladú a na jar alebo leto sa takéto odtiene hodia.

Sýta červená

Rovnako ako hnedá alebo blond, aj červená je veľmi obľúbená u mnohých žien. Na vlasoch vyzerá prekvapivo prirodzene a pri správnom nafarbení je krásne sýta. Ak premýšľate nad týmto odtieňom, rozhodne po ňom siahnite. Je štýlový a omladzujúci. Hodí sa každej vekovej kategórií.

Dva v jednom

Videli ste najnovší účes speváčky Dua Lipa? Ak nie, radi vám ho ukážeme. Jej prevedenie blond spolu s tmavými vlasmi inšpiruje mnohé ženy po celom svete. A my sa úprimne ani nečudujeme. Farba dva v jednom je iná, zaujímavá a ľudí jednoducho priťahuje. Zaváňa jemným retro nádychom a poskytuje široké pôsobisko. Vytvorte si zaujímavé účesy pomocou kombinácie farieb!

Často kladené otázky

Ktoré farby na vlasy sú trendy v tomto roku?

Medzi trendy farby na vlasy v tomto roku patrí strieborná a chladná blond, ružové alebo zelené konce, čokoládová hnedá, karamelové odlesky, metalické odlesky (najmä broskyňová, modrá alebo pastelová zelená), sýta červená a kombinácia farieb dva v jednom (ako má speváčka Dua Lipa).

Ako môžem dosiahnuť ružové alebo zelené konce na vlasy?

Ružové alebo zelené konce na vlasy môžete dosiahnuť pomerne jednoducho, nakoľko ide o farbenie len časti vlasov, nie celého účesu. Môžete sa obrátiť na profesionála alebo použiť farby na vlasy dostupné v bežných obchodoch a aplikovať ich doma.

Čo je čokoládová hnedá farba vlasov?

Čokoládová hnedá je sýta a krásna odtieň hnedé farby vlasov, ktorý je štýlový a na vrchole trendov v tomto roku. Na dosiahnutie tejto farby je potrebná profesionálna farba a špecialista, aby ste získali dokonalý výsledok.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

úzkosť

Ako zabojovať proti úzkosti? 8 tipov z prírody, ktoré určite pomôžu

Chronická úzkosť je problémom, s ktorým bojuje množstvo ľudí po celom svete. Podľa American Psychiatric Association ňou trpí približne 30 %...

macbook air

Ako dosiahnuť rovnováhu medzi pracovným a osobným životom?

Nájsť správnu rovnováhu medzi pracovným a osobným životom je mnohokrát náročné. Fakt, že posledné mesiace pracujeme hlavne z domu, k tomu príliš...

apple watch

Apple Watch vs. Fitbit: Ktoré inteligentné hodinky sú pre vás lepšie?

Ak uvažujete o kúpe nových inteligentných hodiniek alebo fitness trackerov, Fitbit a Apple sú dve najväčšie značky, ktoré by ste mali brať do úvahy...

cvičenie

Eliptický trenažér alebo bežecký pás: Ktorá možnosť je lepšia?

Rozhodli ste sa, že sa začnete stravovať zdravo, budete sa starať o svoje zdravie, schudnete prebytočné kilogramy a zaradíte viac pohybu? V tom...