5 seriálov, ktoré si zamilujete už od prvej časti

netflix a hrnček

Nemáte čo pozerať a hľadáte nový seriál? V tom prípade ste na správnom mieste. Vybrali sme pre vás 5 seriálov rôznych žánrov, ktoré si zamilujete už od prvej časti. Poďme sa na ne spoločne pozrieť.

Santa Clarita Diet

Ak ste milovníkom seriálov, ktoré v sebe kombinujú všedný život a zopár nadprirodzených vecí, Santa Clarita Diet je niečo pre vás. Seriál sa začal točiť v roku 2017 a do roku 2019, kedy vyšla posledná časť, sa nakrútili až tri série.

Dej je zábavný a obsadenie viac ako skvelé. Hlavné úlohy si tu zahrali Drew Barrymore a Timothy Olyphant, ktorí hrajú manželský pár, Sheilu a Joela. Spolu prežívajú zaujímavé situácie z bežného a aj trochu "iného" sveta.

IMDb dalo tomuto seriálu hodnotenie 8 hviezdičiek z desiatich.

Riverdale

Na Riverdale má každý človek svoj vlastný názor. Kontroverzný seriál však aj napriek tomu stále pokračuje a jeho sledovanosť príjemne stúpa. Ak ste ho ešte nikdy nevideli, rozhodne sa oplatí pozrieť si ho. Minimálne prvú sériu, ktorú mnohí označujú za tú najlepšiu.

Dej seriálu je založený na komiksoch s názvom "Archie comics" a na prvý pohľad sa podobá seriálu Twin Peaks. V centre diania je skupina tínedžerov, ktorí žijú v malom mestečku s názvom Riverdale.

Niektorým sa môže zdať, že ide o ďalšiu mladistvú drámu, no po pár častiach zistíte, že to tak nie je. Riverdale má niečo do seba a rozhodne sa ho oplatí sledovať.

IMDb ohodnotilo seriál slušným hodnotením 7,9 hviezdičky.

One Day at a Time

V prípade, že máte radi remake filmov alebo seriálov, pri One Day at a Time si prídete na svoje.

Seriál sa opiera o rovnomennú snímmku z roku 1975. Dej rozpráva príbeh troch generácií kubánsko-americkej rodiny, ktorá bola nútená žiť pod jednou strechou.

Zaujímavý dej pritiahol tisícky ľudí a rozhodne nadchne aj vás. IMDb ohodnotilo seriál na 8.1

Love

Seriál s jednoduchým názvom, ktorý začal vychádzať v roku 2016, ukazuje dve hlavné postavy - Mickey a Gusa. Ani jeden z nich však nevyzerá práve najlepšie. Gus má hlavu ponorenú v knihách a neustále o veciach sníva, no neprinúti sa, aby pre ne niečo urobil. Mickey je zas rebelka, ktorá sa často dostáva do nepríjemných situácií.

Raz sa týmto dvom úplne odlišným ľuďom pretnú cesty a stretnú sa. Môžu tvoriť pár a byť spolu?

IMDb seriál hodnotí na 7.7

Bloodline

Rayburnovci patria medzi rešpektované rodiny vo svojom okolí. Na prvý pohľad to vyzerá, že sú šťastní a nemajú žiadne problémy. Keď sa však prizriete lepšie, zistíte, že to nie je ani zďaleka pravda.

Seriál začína retrospektívne. Prvá časť odhaľuje veľké množstvo rôznych vecí, ktoré sa vyjasnia ku koncu série.

IMDb ohodnotilo seriál na 8 hviezdičiek.

Zhrnutie

V ponuke jednotlivých streamovacích spoločností dnes nájdete desiatky rôznych seriálov. Niektoré sú dobré, iné menej. Ak však chcete staviť na istotu, pozrite si jeden zo spomenutých. Uvidíte, že sa dobre zabavíte.

Často kladené otázky

Aké sú odporúčané seriály, na ktoré sa môžem pozrieť?

Medzi odporúčané seriály patria Santa Clarita Diet, Riverdale, One Day at a Time, Love a Bloodline.

Čo sa stalo v prvom seriáli Santa Clarita Diet?

V seriáli Santa Clarita Diet si hlavné úlohy zahrali Drew Barrymore a Timothy Olyphant ako manželský pár Sheila a Joel, ktorí zažívajú zábavné a zaujímavé situácie zo svojho bežného života aj zo sveta nadprirodzena. Seriál má tri série a získal hodnotenie 8 hviezdičiek z desiatich na IMDb.

Ako vyzerá dej v seriáli Riverdale?

Dej seriálu Riverdale je založený na komiksoch "Archie comics" a sleduje skupinu tínedžerov žijúcich v malom mestečku Riverdale. Aj keď sa na prvý pohľad môže zdať ako ďalšia mladistvá dráma, po pár častiach zistíte, že tento seriál má niečo do seba. Riverdale získal hodnotenie 7,9 hviezdičky na IMDb.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

veľká noc

Najlepšie veľkonočné zľavy 2024

Veľká noc sa blíži a s ňou aj ďalšia séria zliav, pomocou ktorých môžete ušetriť. Premýšľate už teraz, čo by ste si vložili do svojho košíka a...

cvičenie

Akciové ponuky a zľavy na podporu zdravia a wellness

Pri nakupovaní tovarov a služieb sa mnohí z nás snažia ušetriť. Robíme tak využívaním rôznych aktuálne prebiehajúcich akcií alebo pomocou...

novoročný výpredaj

Najlepšie zimné výpredaje v roku 2024

Rovnako ako v iné roky, aj v roku 2024 je január a začiatok februára vyhradený hlavne na zaujímavé a výhodné výpredaje. Tie tlačia ceny produktov a...

vianočné darčeky

Vianočné darčeky na poslednú chvíľu: Čo kúpiť?

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy premýšľate, čo kúpiť svojim blízkym? Darček, ktorý si nájdu pod stromčekom, by mal byť osobný a od srdca....