5 pokračovaní známych filmov, ktoré sa práve natáčajú

projektor

Máte chuť pozrieť si niečo dobré? Už teraz si môžete začať osviežovať svoju pamäť pozeraním niekoľkých filmov, ktoré sa práve teraz natáčajú. Ich pokračovanie tak onedlho príde do kín. Ktoré filmy to sú?

Matrix 4

Matrix je klasikou, ktorá nesklame a s ľudským mozgom vie spraviť rôzne zázraky. To, ako sa na jednotlivé veci v živote budete pozerať, môže zmeniť aj tento film. Ak ste doteraz nevideli trilógiu Matrixu, rozhodne si ju pozrite. Okrem hviezdneho obsadenia, do ktorého rozhodne Patrí Keanu Reeves a Laurence Fishburne, si užijete zaujímavý príbeh, ktorý nadchol milióny ľudí po celom svete.

Celý svet bol však v napätí. Na začiatku tohto roka vyhlásilo štúdiu Warner Brothers informáciu, že Keanu Reeves sa do Matrix 4 nemá vrátiť. Pre mnohých ľudí to znamenalo katastrofu. Práve Neo, postava, ktorú Reeves hrá, je základom celej predošlej trilógie. Všetko však dobre dopadlo, pretože vo štvrtom pokračovaní môžeme vidieť nielen Reevesa, ale taktiež Carrie-Anne Moss, ktorá zohráva kľúčovú úlohu.

Matrix 4 má na starosti len Lana Wachowski. V predchádzajúcich troch častiach totižto pracovala aj so svojou sestrou Lilly.

Momentálne o pripravovanom filme nie je známych veľa informácií, vrátane oficiálneho názvu a dátumu vydania.

Bill & Ted Face The Music

Ďalší film, v ktorom si hlavnú úlohu zahrá známy Keanu Reeves, sa dočkal pokračovania. Slávne duo Bill a Ted budú po desiatkach rokov znova spolu na televíznych obrazovkách prežívať rôzne dobrodružstvá a my sa máme na čo tešiť.

Avatar 2 a Avatar 3

Po filme Avatar ostalo zrazu ticho a o žiadnom pokračovaní sa nehovorilo. Bolo to prekvapenie, keďže film zarobil obrovské množstvo peňazí, bol populárny a ľudia si ho zamilovali. Sci-fi epos Jamesa Camerona sa však po viac ako desiatich rokoch dočká pokračovania a to nie len jedného, ale rovno dvoch! Súbežne sa totižto pracuje na oboch filmoch, vďaka čomu ich budeme môcť vidieť v kinách skoro hneď po sebe.

Avatar 2 by mal vyjsť v roku 2020 a Avatar 3 v roku 2021.

Niektoré zdroje však tvrdia, že sú naplánované aj ďalšie filmy a to Avatar 4 a Avatar 5. Tie by mali taktiež vychádzať rok po roku a to Avatar 4 v roku 2024 a Avatar 5 v roku 2025.

Frozen II

Milovníci rozprávok by mali taktiež spozornieť. Obľúbená rozprávka Frozen sa dočkala pokračovania. To sa objaví na obrazovkách už 22. novembra tohto roku a prinesie tak vianočnú atmosféru o niečo skôr.

Wonder Woman II.

Ak máte radi akčné a dobrodružné filmy, rozhodne si prídete na svoje aj pri pokračovaní Wonder Woman. To sa do kín dostane už budúci rok.

Zatiaľ čo film z roku 2017 bol zasadený do prvej svetovej vojny, druhé pokračovanie sa uskutoční o niekoľko desaťročí neskôr. V plánoch je aj trete pokračovanie.

Často kladené otázky

Aké filmy sa momentálne natáčajú a čoskoro prídu do kín?

Medzi filmy, ktoré sa práve teraz natáčajú a ich pokračovanie čoskoro príde do kín, patria Matrix 4, Bill & Ted Face The Music, Avatar 2 a Avatar 3, Frozen II a Wonder Woman II.

Ktoré herecké hviezdy sa vrátia v pokračovaní Matrix 4?

Vo štvrtom pokračovaní Matrixu sa môžeme tešiť na návrat Keanu Reevesa v úlohe Neo a Carrie-Anne Moss v kľúčovej úlohe. Lana Wachowski má na starosti režírovanie filmu.

Kedy sa očakáva premiéra filmov Avatar 2 a Avatar 3?

Avatar 2 by mal prísť do kín v roku 2020 a Avatar 3 v roku 2021. Niektoré zdroje tvrdia, že sú naplánované aj ďalšie filmy, Avatar 4 a Avatar 5, ktoré by mali vychádzať rok po roku a to v roku 2024 a 2025.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

nakupovanie

Ako nakupovať na Allegro.sk: Skúsenosti a rady

Milujete nakupovanie na internete a neustále hľadáte nové internetové obchody, z ktorých si môžete zaobstarať širokú ponuku rôznych výrobkov? V tom...

veľká noc

Najlepšie veľkonočné zľavy 2024

Veľká noc sa blíži a s ňou aj ďalšia séria zliav, pomocou ktorých môžete ušetriť. Premýšľate už teraz, čo by ste si vložili do svojho košíka a...

cvičenie

Akciové ponuky a zľavy na podporu zdravia a wellness

Pri nakupovaní tovarov a služieb sa mnohí z nás snažia ušetriť. Robíme tak využívaním rôznych aktuálne prebiehajúcich akcií alebo pomocou...

novoročný výpredaj

Najlepšie zimné výpredaje v roku 2024

Rovnako ako v iné roky, aj v roku 2024 je január a začiatok februára vyhradený hlavne na zaujímavé a výhodné výpredaje. Tie tlačia ceny produktov a...