12 trikov, ktoré používajú celebrity, aby vyzerali perfektne

žena

Každá herečka, modelka a osoba, ktorá je verejne známa, má svoje vlastné triky, ktoré jej umožňujú vyzerať dobre na všetkých fotografiách. V každom jednom uhle tak vyzerajú veľmi dobre a všetky sa môžu použiť. Existuje mnoho menej známych trikov, ktoré často prispievajú k ich krásnemu obrazu na fotografiách.

My sme niektoré z týchto trikov našli, zistili a následne sme vám ich spísali, aby ste ich mohli vyskúšať.

Blake Lively zdvihne svoj jazyk a takisto aj bradu, aby nemala dvojitú bradu

Vďaka tomu, aby ste nemali dve brady stačí, ak dobre zdvihnete hlavu a následne zdvihnete aj jazyk na horné ďasná za predné zuby. Vďaka tomu sa línia brady stáva jasnejšou a krajšou.

Nicole Kidman napne krk, aby jej tvár vyzerala lepšie

Pyšný postoj tejto herečky je ďalším spôsobom, ako načrtnúť svoju bradu. Nicole položí ramená, jemne vytiahne hlavu hore a napne krk. Tento trik eliminuje prípadné nedokonalosti pleti.

Monica Belluci zodvihne svoju tvár

Talianska herečka používa tento rozšírený trik pri fotografovaní. Stačí jej, že zodvihne hlavu a natiahne jemne krk, čím dosiahne jemnú a rovnú oblasť okolo svojej tváre. Cieľom je, aby póza vyzerala čo najprirodzenejšie. To získa najmä vďaka tomu, že Monica nakloní hlavu trochu na stranu. Jeden nepatrný krok a uhol môže vyzerať arogantne. Práve preto si na tento trik dávajte pozor.

Taylor Swift si dáva pozor na líca, ktoré vyrysuje, aby jej vynikli lícne kosti

Americká speváčky má špecálne gesto, ktoré používa veľmi múdro. Pri pózovaní na fotografiách často ukazuje zuby a zároveň si trochu vyrysuje pri líčení líca, vďaka čomu sa jej zvýraznia lícne kosti. Tento trik je jednoduchý a veľmi obľúbený nielen u nej, ale takisto aj u mnohých iných herečiek či speváčok.

Megan Fox ukáže svoj jazyk, aby vyzerala viac sexi

Známou pózou, ktorou je známa Megan Fox, je tá, že ukáže jazyk. Robí to však veľmi tajomne, vďaka čomu je táto póza veľmi sexi. Megan tak posilňuje svoju krásu pomocou tohto jednoduchého triku. Dávajte si však pozor, nie vždy to môže vyzerať sexi a dobre, práve naopak, skôr čudne.

Julia Roberts otvorí svoje oči o niečo viac

Slávny holywoodsky úsmev, ktorý nosí táto krásna herečka, nie je jediným znakom, pod ktorým ju poznáme. Julia sa totižto vždy okrem krásneho úsmevu takisto aj pekne otvorí oči, čo zabraňuje vzniku malých vrások okolo očí, pričom samotný vzhľad zostáva široko otvorený a milý.

Jennifer Lawrence jemne nadvihne svoje obočie

Výraz tváre známej herečky Jennifer Lawrence je známy najmä vďaka tomu, že má jemne zodvihnuté obočie a akoby rozostrený vzhľad. Aby ste mohli tento efekt dosiahnuť aj vy, Jennifer pozerá smerom do kamery, no zároveň sa zameriava na obočie. Vytvára tak tajomný, zmyselný pohľad.

Mila Kunis jemne zatvorí oči, aby vyzerala žensky

Široko otvorené oči sú hlavnou črtou herečiek, nehovoriac o tom, že je to dosť nadhodnotené. Aby bol hľad zmyselnejší, Mila jemne oči privrie. Tento trik môžu však používať iba dievčatá, ktoré majú prirodzene veľké oči, inak hrozí riziko, že vaše oči budú vyzerať ako úzke štrbiny.

Často kladené otázky

Ako zabrániť dvojitej brade na fotografiách?

Stačí, ak dobre zdvihnete hlavu a následne zdvihnete aj jazyk na horné ďasná za predné zuby. Vďaka tomu sa línia brady stáva jasnejšou a krajšou, ako to robí napríklad Blake Lively.

Aký trik používa Taylor Swift na zvýraznenie lícných kostí?

Pri pózovaní na fotografiách často ukazuje zuby a zároveň si trochu vyrysuje pri líčení líca, vďaka čomu sa jej zvýraznia lícne kosti.

Ako dosiahnuť zmyselný pohľad podľa Jennifer Lawrence?

Jennifer sa pozerá smerom do kamery, no zároveň sa zameriava na obočie, ktoré má jemne zodvihnuté a akoby rozostrený vzhľad. Vytvára tak tajomný, zmyselný pohľad.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

úzkosť

Ako zabojovať proti úzkosti? 8 tipov z prírody, ktoré určite pomôžu

Chronická úzkosť je problémom, s ktorým bojuje množstvo ľudí po celom svete. Podľa American Psychiatric Association ňou trpí približne 30 %...

macbook air

Ako dosiahnuť rovnováhu medzi pracovným a osobným životom?

Nájsť správnu rovnováhu medzi pracovným a osobným životom je mnohokrát náročné. Fakt, že posledné mesiace pracujeme hlavne z domu, k tomu príliš...

apple watch

Apple Watch vs. Fitbit: Ktoré inteligentné hodinky sú pre vás lepšie?

Ak uvažujete o kúpe nových inteligentných hodiniek alebo fitness trackerov, Fitbit a Apple sú dve najväčšie značky, ktoré by ste mali brať do úvahy...

cvičenie

Eliptický trenažér alebo bežecký pás: Ktorá možnosť je lepšia?

Rozhodli ste sa, že sa začnete stravovať zdravo, budete sa starať o svoje zdravie, schudnete prebytočné kilogramy a zaradíte viac pohybu? V tom...