10 tipov na romantické komédie, ktoré si zamilujete

netflix a hrnček

Aj napriek tomu, že dnes nájdeme veľké množstvo rôznych sci-fi filmov, drám alebo detektívok, je niekedy dobré len tak si sadnúť a pozrieť si oddychovku vo forme komédie či romantiky. V prípade, že by ste na takýto film mali chuť, máme pre vás zopár tipov.

#1 It's Complicated

Veľmi pekný a pravdivý film, v ktorom si hlavné úlohy zahrali Maryl Streep a Alex Baldwin.

Dej sa točí okolo hlavnej postavy menom Jane, ktorá vlastní úspešnú pekáreň. A síce sa jej v pracovnom živote darí, ten osobný je na tom horšie. Rozvádza sa s mužom a pritom si hľadá nových milencov, ktorí by mohli nahradiť jej starú lásku. Celý život sa jej zdá nepredvídateľný až dovtedy, kým sa jej bývalý manžel, Jake, nerozhodne, že sa k nej vráti. A urobí všetko pre to, aby ju dostal späť.

#2 We're the Millers

Skvelá komédia We're the Millers, v slovenčine My sme Millerovci, pobaví snáď každého. Hlavná postava David sa snaží pomôcť mladým tínedžerom, ktorí sa dostali do problémov. Ako to však v živote býva, niekto napadne práve jeho a okradne ho.

Na to, aby získal peniaze späť, si musí vytvoriť svoju vlastnú rodinu, s ktorou zažije perfektné dobrodružstvo.

#3 The Holiday

Ak by ste mali chuť na komédiu s vianočným nádychom, pozrite si film The Holiday s hviezdnym obsadením, ktoré tvorí Cameron Diaz a Kate Winslet.

Dej filmu hovorí príbeh dvoch žien, ktoré žijú od seba viac ako 10 000 kilometrov. Ani jedna z nich však nemá šťastný osobný život. Osud ich spojí na stránke, kde ponúkli svoje domovy na výmenu.

Na dva týždne sa tak ženy presťahujú jedna k druhej bez toho, aby sa vôbec videli. Tieto dva týždne však zmenia úplne všetko v ich životoch.

#4 What Happens in Vegas

Po jednej šialenej noci v Las Vegas sa dvaja úplne neznámi ľudia prebudia spolu v jednej posteli. Netušia, čo sa stalo. Jediné, čo vedia je, že sa vzali a v kasíne vyhrali obrovské množstvo peňazí.

Teraz, po vytriezvení a s oveľa jasnejšou mysľou, obaja premýšľajú nad tým, ako utiecť so všetkými peniazmi.

#5 He's Just Not That into You

Máte radi filmy, pri ktorých sa musíte zamýšľať nad fungovaním nášho sveta a zmyslom života? V tom prípade je táto snímka stvorená pre vás.

He's Just Not That into You sa pohráva s myšlienkou vzťahov medzi mužmi a ženami. Tvrdí, že sú komplikované a to, že ženy rozmýšľajú nad vzťahmi inak ako muži.

#6 New in Town

Hlavnou postavou v tomto filme je Lucy Hill, ktorá miluje luxusné šaty a drahé autá. Bohužiaľ, kvôli práci musí opustiť slnečné Miami. Odchádza do studenej Minnesoty, kde sa musí prispôsobiť nielen novému prostrediu, ale taktiež ľuďom.

#7 Good Luck Chuck

Zábavná komédia, v ktorej si hlavnú úlohu zahrala Jessica Alba. Dej filmu sa zameriava na mladého zubára. Ten sa práve do Jessicy zamiluje. V prípade, že chcete vidieť dobré obsadenie a pobaviť sa na deji, určite si film pozrite.

#8 Eat Pray Love

Elizabeth Gilbert je vydatá žena, ktorá jedného dňa zistí, že nežije životom, po akom vždy túžila. Po bolestivom rozchode sa rozhodne cestovať s cieľom nájsť nové možnosti a porozumieť sama sebe.

#9 Crazy, Stupid, Love

Príjemný film, ktorý až príliš ukazuje život v skutočných farbách. Hlavná postava menom Cal Weaver podviedol svoju manželku Emily a rozhodol sa, že sa v ňou rozvedenie. Jeho život sa pomaly rozpadá ako domček z karát. Samozrejme, nebola by to romantika, ak by pri tomto všetkom nestretol novú ženu.

#10 Friend with Benefits

Kombinácia Mily Kunis a Justina Timberlake je jednoducho nestarnúca. Mila hrá postavu, ktorá sa bojí záväzkov. V jeden deň sa stretáva s redaktorom jedného známeho časopisu. Toho už unavuje chodiť so ženami hľadajúcimi vážne vzťahy. Zdá sa, že obaja sa dokonale dopĺňajú.

Často kladené otázky

Aké sú nejaké odporúčané romantické komédie a oddychové filmy?

Medzi takéto filmy patrí napríklad It's Complicated, We're the Millers, The Holiday, What Happens in Vegas, He's Just Not That into You, New in Town, Good Luck Chuck, Eat Pray Love, Crazy, Stupid, Love a Friends with Benefits.

V čom spočíva dej filmu "It's Complicated"?

"It's Complicated" je príbeh hlavnej postavy Jane, ktorá sa rozvádza so svojím manželom a hľadá nových milencov. Keď sa jej bývalý manžel Jake rozhodne vrátiť k nej, jej život sa zdá ešte nepredvídateľnejší.

O čom je film "We're the Millers"?

"We're the Millers" je komédia, v ktorej hlavná postava David sa pokúša pomôcť mladým tínedžerom dostat sa z problémov. Keď je okradnutý, musí si vytvoriť svoju vlastnú rodinu, aby získal späť svoje peniaze a spolu s nimi zažije perfektné dobrodružstvo.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

veľká noc

Najlepšie veľkonočné zľavy 2024

Veľká noc sa blíži a s ňou aj ďalšia séria zliav, pomocou ktorých môžete ušetriť. Premýšľate už teraz, čo by ste si vložili do svojho košíka a...

cvičenie

Akciové ponuky a zľavy na podporu zdravia a wellness

Pri nakupovaní tovarov a služieb sa mnohí z nás snažia ušetriť. Robíme tak využívaním rôznych aktuálne prebiehajúcich akcií alebo pomocou...

novoročný výpredaj

Najlepšie zimné výpredaje v roku 2024

Rovnako ako v iné roky, aj v roku 2024 je január a začiatok februára vyhradený hlavne na zaujímavé a výhodné výpredaje. Tie tlačia ceny produktov a...

vianočné darčeky

Vianočné darčeky na poslednú chvíľu: Čo kúpiť?

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy premýšľate, čo kúpiť svojim blízkym? Darček, ktorý si nájdu pod stromčekom, by mal byť osobný a od srdca....