10 najlepších vianočných filmov a seriálov, ktoré nájdete na Netflixe

vianočný stromček

Pri výbere filmov má každý svoje požiadavky. Niekto hľadá skôr romantiku, iný dobrodružstvo či sci-fi. Či už patríte do prvej alebo druhej skupiny, je úplne jedno. V dnešnom článku sme pre vás vybrali 10 najlepších vianočných filmov na Netflixe, ktoré si rozhodne zamilujete.

Christmas Chronicles 1 & 2

Christmas Chronicles je obľúbený film z roku 2018. Skvelý príbeh vytvorený z pera tvorcov Sám doma pritiahne pred obrazovky celú rodinu. Samozrejmosťou je aj hviezdne obsadenie vo forme Kurta Rusella a Goldie Hawn.

Christmas Chronicles hovorí príbeh dvoch súrodencov, ktorí sa stretnú so Santa Clausom. Počas Štedrého dňa mu pomôžu rozdať všetky darčeky a zachrániť tak Vianoce. V tomto roku vydal Netflix pokračovanie, ktoré rozhodne stojí za pozretie.

pečenie vianočných koláčov

The Princess Switch

Princess Switch je film, ktorý v roku 2018 zaujal veľké množstvo divákov. Netflix sa preto rozhodol, že vytvorí pokračovanie. Samozrejmosťou bola Vanessa Hudgens v hlavnej úlohe a herci ako Sam Palladio či Nick Sagar vo vedľajších.

Dej príbehu je o dvoch ženách, ktoré vyzerajú rovnako. Jednou je obyčajná cukrárka z Chicaga a druhou je dedička trónu a nastávajúca princezná. Počas jednej cukrárskej súťaže sa stretnú a na pár dní si svoje pozície vymenia. Nevinný žart im však zmení úplne celý život.

Ak sa vám prvá časť páčila, rozhodne si nezabudnite pozrieť druhú, ktorá na Netflix dorazila tento rok.

Holidate

Holidate je komédia, ktorá chytí za srdce každého milovníka romantiky. Hlavnými postavami sú Emma Roberts a Luke Bracey, ktorí sú už dlhší čas nezadaní. Rodina im to vyčíta a tak sa rozhodnú, že si navzájom pomôžu. Na všetkých oslavách v roku budú tvoriť pár.

Nebol by to však romantický film, ak by ku koncu nepreskočila iskra. Pobavte sa na tomto príjemnom a hlavne vianočnom, filme aj vy.

Jingle Jangle

Ak patríte k milovníkom muzikálov, Jingle Jangle je pre vás ako stvorený. Krásny rodinný a fantazijný film je doplnený o množstvo vianočných piesní. Dej filmu hovorí o veselom výrobcovi hračiek, ktorého kedysi zradil jeho verný pomocník. O pár rokov neskôr mu do života vstúpi jeho vnučka. Tá mu dodá odvahu a nádej všetko zmeniť.

Vianoce

New Year's Eve

New Year's Eve nie je úplne vianočný film, no odohráva sa v období medzi Vianocami a Novým rokom. Réžiu filmu mal pod palcom Garry Marshall, ktorý je známy aj vďaka filmu Valentine's Day. Oba filmy majú niečo spoločné. Hovoria príbehy viacerých ľudí v poslednom dni v roku.

Film New Year's Eve oslavuje lásku, nádej, druhé šance, odpustenie a nové začiatky. K obrazovkám vás však pritiahne nielen dobrý dej, ale taktiež hviezdne obsadenie ako napríklad Zac Efron, Lea Michele, Abigail Breslin, Katherine Heigl, Bon Jovi, Robert De Niro, Jessica Biel, Hilary Swank, Michelle Pfeiffer, Sarah Jessica Parker, Ashton Kucher či Sofía Vergara.

A Bad Moms Christmas

Film Bad Moms z roku 2016 s obsadením ako Mila Kunis, Kristen Bell či Kathryn Hahn si zamilovali mnohí. Niet sa preto čomu čudovať, že rok na to sa režiséri Jon Lucas a Scott Moore rozhodli, že vytvoria pokračovanie. Tentokrát však s vianočnou tematikou

Vo filme A Bad Moms Christmas sa znova objavia tri matky rebelky, ktoré majú už dosť večného umývania, varenia, zdobenia a zháňania perfektných darčekov pre svoju rodinu. Tento rok si chcú Vianoce užiť. A to, ako celý plán dopadne, si môžete pozrieť vo filme.

The Polar Express

Niekoľkoročnou klasikou v animovaných filmoch je Polárny expres. Krásny príbeh sa točí okolo chlapca, ktorý neverí na Santa Clausa. Raz v noci, na Štedrý deň, sa však všetko zmení. Pri jeho dome sa objaví Polárny expres, ktorý ho zoberie na najväčšiu jazdu jeho života. A vy môžete byť pri nej.

Office Christmas Party

Ďalší vianočný film so skvelým obsadením má názov Office Christmas Party. Hlavné postavy si v ňom zahrali Jennifer Aniston, Jason Bateman a Kate McKinnon.

Dej filmu sa odohráva v priestoroch kancelárie. Vedúcemu banky, Jasonovi Batemanovi, jeho sestra, Jennifer Aniston, pohrozí, že pobočku, v ktorej pracuje zatvorí. Celú situáciu sa snaží zachrániť vianočným večierkom, ktorý však nevyjde úplne podľa jeho plánu.

vianočné dekorácie

Holiday Rush

Holiday Rush sa radí medzi pomerne nové vianočné filmy z roku 2019. Hlavnú postavu, slávneho DJ-a, si zahral Romany Malco. Tomu sa však celý svet, tesne pre Vianocami, zrúti. Namiesto toho, aby si s manželkou a deťmi užíval pohodové Vianoce, sa musí uskromniť a vymyslieť iný plán.

Dash & Lily

A posledným tipom je vianočný seriál, ktorý je novinkou tohto roka. Dash & Lily má síce len zopár častí, no rozhodne vám navodí príjemnú vianočnú atmosféru.

Cynik Dash a veselá Lily vyzerajú na prvý pohľad ako ľudia, ktorí nemajú nič spoločné. Všetko však zmení jeden zápisník, ktorý si vymieňajú na rôznych miestach v New Yorku bez toho, aby sa poznali.

Zhrnutie

Máte radi vianočné filmy alebo seriály? V tom prípade stavte na jeden z našich tipov. Sme si viac ako istí, že si ich zamilujete.

Často kladené otázky

Aké sú niektoré z najlepších vianočných filmov na Netflixe?

Medzi najlepšie vianočné filmy na Netflixe patrí Christmas Chronicles 1 & 2, The Princess Switch, Holidate, Jingle Jangle, New Year's Eve, A Bad Moms Christmas, The Polar Express a Office Christmas Party.

O čom je film The Princess Switch?

The Princess Switch je príbeh o dvoch ženách, ktoré vyzerajú rovnako - jedna je obyčajná cukrárka z Chicaga a druhá je dedička trónu a nastávajúca princezná. Počas jednej cukrárskej súťaže sa stretnú a na pár dní si svoje pozície vymenia, čo im úplne zmení život. Film má pokračovanie, ktoré dorazilo na Netflix v roku 2020.

Aký je príbeh filmu Holidate?

Holidate je romantická komédia o dvoch nezadaných ľuďoch, ktorí si navzájom pomôžu tvoriť pár na všetkých oslavách v roku, aby ich rodina prestala otravovať. Postupne sa však medzi nimi rozvíja vzťah. Hlavné postavy sú Emma Roberts a Luke Bracey.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

veľká noc

Najlepšie veľkonočné zľavy 2024

Veľká noc sa blíži a s ňou aj ďalšia séria zliav, pomocou ktorých môžete ušetriť. Premýšľate už teraz, čo by ste si vložili do svojho košíka a...

cvičenie

Akciové ponuky a zľavy na podporu zdravia a wellness

Pri nakupovaní tovarov a služieb sa mnohí z nás snažia ušetriť. Robíme tak využívaním rôznych aktuálne prebiehajúcich akcií alebo pomocou...

novoročný výpredaj

Najlepšie zimné výpredaje v roku 2024

Rovnako ako v iné roky, aj v roku 2024 je január a začiatok februára vyhradený hlavne na zaujímavé a výhodné výpredaje. Tie tlačia ceny produktov a...

vianočné darčeky

Vianočné darčeky na poslednú chvíľu: Čo kúpiť?

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy premýšľate, čo kúpiť svojim blízkym? Darček, ktorý si nájdu pod stromčekom, by mal byť osobný a od srdca....