10 filmov roku 2020, ktoré stojí za to pozrieť si

CD

Rok 2020 je plný pôsobivých filmových premiér. Tešiť sa môžeme na veľkolepé trháky, nostalgické remaky, komédie, romantické filmy a drámy. Čo všetko si môžete už teraz pozrieť a na ktoré premiéry sa môžete tešiť?

Mulan

Dátum premiéry: 25. marec

Filmová adaptácia kreslenej rozprávky Mulan - o statočnom dievčati, ktoré vstúpilo do armády namiesto svojho chorého otca v boji proti dobyvateľom, a ktoré sa stalo najväčším bojovníkom v čínskej histórii.
Zaujímavosťou je, že pred natáčaním Disney začal obrovský proces obsadenia. Štúdio hľadalo herečku pre úlohu Mulan, tak, že cestovalo do 5 krajín a vyskúšali tisíce dievčat. Ich výber bol jasný. Vybrali si jednu z najpopulárnejších herečiek v Číne - Liu Yifei.

The Eternals

Dátum premiéry: 4. november

Po skončení filmu The Avengers v roku 2019, pripravuje Marvel náhradu za úspešnú sériu. Udalosti filmu budú stanovené po porážke Thanosa. Nesmrteľné bytosti, ktoré sa ukrývali pred ľuďmi sa zjednotia, aby zachránili svet pred nebezpečenstvom.

Obsadenie je veľmi pôsobivé: Angelina Jolie, Salma Hayek, hviezda Stranger Things Millie Bobby Brown, 2 hviezdy z Game of Thrones - Kit Harington a Richard Madden a ďalšie.

Black Widow

Dátum premiéry: 24. apríl

Scarlett Johansson sa vráti k úlohe agentky KGB Natashy Romanoffovej a taktiež do svojej vlasti, aby uvidela ducha svojej minulosti. Bude si pamätať, čo sa jej stalo dlho predtým, ako sa pripojila k Avengers. Okrem toho sa vo filme objaví Iron Man, čo bude príjemné po uvedení filmu Avengers: Endgame.

Bill & Ted Face the Music

Dátum premiéry: 20. august

Tento film je pokračovaním filmu o dvoch mužoch, ktorí snívali, že sa stanú populárnymi rockovými hviezdami. Skutočný život však stanovuje svoje vlastné pravidlá a núti chlapcov, aby si našli stabilné zamestnanie pre svoje rodiny. Všetko sa zmení, keď sa stretnú s človekom z budúcnosti.

Free Guy

Dátum premiéry: 1. júl

Ryan Reynolds je zamestnanec banky, ktorý si náhle uvedomí, že žije v matrixe. Alebo vo videohre, kde je iba NPC (hráčom, ktorý nehrá). Potom sa však stáva hlavnou postavou. Tvorcovia filmu si požičali myšlienku zo série GTA (Grand Theft Auto), takže film bude rovnako zábavný ako Deadpool.

Potrebujete nový televízor? Máme pre vás zopár tipov!
SAMSUNG UE78KS9502 AndreaShop.sk
SONY KD-77AG9BAEP AndreaShop.sk
PHILIPS 50PUS6504/12 AndreaShop.sk

Top Gun: Maverick

Dátum premiéry: 24. jún

Tom Cruise sa vracia k úlohe, ktorá z neho urobila superhviezdu. Pokračovanie Top Gun urobí z jeho postavy mentora pre mladých pilotov. Podľa trailerov, ktoré môžete vidieť, je film plný akcie, nebezpečných kúskov a šialených súbojov.

Scarface

Dátum premiéry: 2. apríl

Tom Hardy bude hrať Al Caponeho v posledných dňoch jeho života po 10 rokoch vo väzení. Bývalý šéf je bez jeho moci a v úplnej osamelosti spomína na svoje ťažké zločiny v minulosti.

Ghostbusters: Afterlife

Dátum premiéry: 2. júl

Po neúspechu predchádzajúcej verzie filmu sa vedenie rozhodlo zasiahnuť nás priamo do našich nostalgických pocitov a vrátiť starý tím späť do práce. Film bude zasadený do prostredia na farme, ktorú slobodná matka zdedí po svojom otcovi. Jej deti preskúmajú dom a nájdu auto, ktoré patrilo slávnym Ghostbusterom.

Sonic: The Hedgehog

Dátum premiéry: 12. február

Sonic, modrý ježko, ktorého všetci poznáme zo slávnej videohry, a jeho priateľ Tom budú bojovať proti zlému doktorovi Robotnikovi. Toto je ďalší film, vďaka ktorému budete cítiť skutočnú nostalgiu

Harry Potter and the Cursed Child

V roku 2016 Warner Bros tvrdilo, že sa chystajú urobiť pokračovanie známeho čarodejníka Harryho Poterra. Sľúbili, že tak urobia do roku 2020. Z tohto dôvodu sa na začiatku roka objavilo obrovské množstvo správ o tom, že Harry Potter sa vracia na strieborné plátna. S najväčšou pravdepodobnosťou sú to však len nepotvrdené správy. Minimálne to hovorí Daniel Radcliffe na svojom Instagrame. Warner Bros povedal, že po dokončení série Fantastic Beasts začnú pracovať na franšíze. To znamená, že budeme musieť čakať ešte ďalšie 2 až 3 roky.

Často kladené otázky

Kedy bude premiéra filmu Mulan?

Dátum premiéry filmu Mulan je 25. marec.

Aké herce môžeme očakávať vo filme The Eternals?

Vo filme The Eternals sa môžeme tešiť na také hviezdy ako Angelina Jolie, Salma Hayek, Millie Bobby Brown, Kit Harington a Richard Madden.

Kedy uvidíme Toma Cruisea v pokračovaní Top Gun?

Tom Cruise sa vráti v pokračovaní Top Gun s dátumom premiéry 24. jún.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

veľká noc

Najlepšie veľkonočné zľavy 2024

Veľká noc sa blíži a s ňou aj ďalšia séria zliav, pomocou ktorých môžete ušetriť. Premýšľate už teraz, čo by ste si vložili do svojho košíka a...

cvičenie

Akciové ponuky a zľavy na podporu zdravia a wellness

Pri nakupovaní tovarov a služieb sa mnohí z nás snažia ušetriť. Robíme tak využívaním rôznych aktuálne prebiehajúcich akcií alebo pomocou...

novoročný výpredaj

Najlepšie zimné výpredaje v roku 2024

Rovnako ako v iné roky, aj v roku 2024 je január a začiatok februára vyhradený hlavne na zaujímavé a výhodné výpredaje. Tie tlačia ceny produktov a...

vianočné darčeky

Vianočné darčeky na poslednú chvíľu: Čo kúpiť?

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy premýšľate, čo kúpiť svojim blízkym? Darček, ktorý si nájdu pod stromčekom, by mal byť osobný a od srdca....